Pelakon Kanak Kanak Home Alone Nampak Macam Umur 50-an

Ingat tak lagi pada pelakon kanak kanak dalam filem Home Alone yang popular dulu pada tahun 1990, yang cute sangat tu, Macaulay Culkin. Memang Macaulay dah berubah wajah bukan berwajah macam budak umur 10 tahun, dia sekarang umur 31 tahun, tetapi wajah dia la ni macam umur 50- 60 an. Kurus sangat dan muka dia nampak tua macam orang tak cukup makan dan susah hati.

Apabila gambar wajah dan penampilan baru dia disedari oleh peminat dan pemerhati/paparazi, ramai tertanya-tanya apa yang dah jadi dengan bintang hollywood yang dulu popular dan bersinar kini macam Homeless Alone. Terkini, Culkin menjadi tajuk hangat di twitter oleh para peminat, bahawa mereka hampir tak mengenali pelakon yang popular suatu masa dulu.

Laman web hiburan ET pula melaporkan yang muka Culkin ni macam orang tua berumur 70, cekung dan nampak tak bermaya serta pucat. Kemungkinan Culkin menyamar kerana tidak mahu dikenali ramai, tetapi wajah dia yang berjanggut dan nampak tak erurus seperti ada masalah. Ramai yang beranggapan Culkin sedang meniti hari hari dia yang jauh dari zaman popular dan kegemilangannya dahulu.

Culkin pernah bercinta dengan Mila Kunis (pelakon Black Swan) sejak tahun 2002 dan selepas 8 tahun mereka berpisah.

Cerita cerita buruk mengenai Culkin, pada tahun 1992 dia mengheret ibu-bapanya ke mahkamah kerana didakwa menyalahgunakan kewangannya, dia jugak pernah ditangkap kerana memilik dadah.

Terbaru, Culkin dikatakan membintangi filem baru British bertajuk Service Man yang akan ditayangkan pada 2013.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Pelakon Kanak Kanak Home Alone Nampak Macam Umur 50-an”

  1. akubiomed says:

    Macam ada masalah kesihatan kelihatan cengkung.

  2. Ummi Hanie says:

    dadah kot …
    Ummi Hanie recently posted..Saya jadi blogger kerana …

  3. APAN says:

    pernah tengok home alone dulu…mmg antara filem best masa sy kecik…time tu budak lagi muka dia ni.x sangka skang sampai mcm tu sekali…dah cukup kaya dah tu.haha…
    APAN recently posted..Puak Pribumi Ini Dilayan Seperti Haiwan Dalam Zoo

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold