Gambar Pra Perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai Tersebar?

Gambar Fasha Sandha mencuba gaun pengantin dah lama tersebar, ada spekulasi mengatakan yang Fasha bernikah ni luar negara secara sorok sorok. Fasha menafikan gosip dan spekulasi berkenaan, cuma ada juga keluar dari mulut Fasha dia mungkin akan melangsungkan perkahwinan dalam tahun 2012 ni. Kini tersebar lagi gambar Fasha Sandha dan Jejai(Rizal Ashram) sedang posing macam dalam mood pra perkahwinan.. Jejai dengan baju kot kemas, Fasha pulak dengan baju putih mcm gaun pegantin je.

Jika benar ini gambar pra perkahwinan Fasha..nampaknya mcm hampir je saat saat manis Fasha dan Jejai ye..

Dari web hiburan terkenal rotikaya, seorang pengirim email memberitahu itu merupakan gambar pra perkahwinan Fasha dan Jejai di lokasi yang dirahsiakan. Manakala gaun putih dipakai Fasha direka oleh Rizman Ruzaini pereka fesyen terkenal.

saja rotate gambar ni hehe

Artikel berkaitan:

Ibu Fasha nak Fasha buat kenduri kahwin di Perlis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Gambar Pra Perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai Tersebar?”

  1. apaajanews says:

    eloklah kalau dah nak mendirikan masjid
    apaajanews recently posted..BERIADAH DI TASEK AMPANG HILIR

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold