Galaksi tv9 Pun Skodeng Blog Nurizspace

Sebenarnya Nuriz tak sempat tengok rancangan hiburan Galaksi kat tv9 baru -baru ni, tetapi tertengok secara online semalam, macam macam gosip la, pasal Shila Amzah, pasal Shahrizal Jaszle dan Miera Liyana..

tengah wartawan tu duk temubual Miera Liyana dan Shahrizal Jaszle tu ternampak la Galaksi duk putar putar segala tulisan dalam blog yang ni..blog yang tu..

tiba-tiba kat skrin tu mcm familiar je tulisan dan warna serta gambar dalam satu blog ni..hahaha!! aik ada tulis admin,  nurizspace la..

 

http://nurizspace.com/2011/12/shahz-jaszle-dan-miera-liyana-putus-cinta.html

 

alamak! Galaksi pun skodeng blog nurizspace ke?? mcm terjah oleh abang nas ahmad je heheh!!

semalam kisahnya wartawan Galaksi tanya Shahrizal betul ke dah putus dgn Miera Liyana..tapi Sharizal kata diorang still kekasih lagi..

wartawan pi tanya pulak Miera Liyana..Miera kata dah putus , mereka hanya kawan saja.

Miera Liyana ternyata tawar hati pada Sharizal Jaszle, nampaknya Shahrizal bertepuk sebelah tangan je la..Miera Liyana siap bagi ayat dalam Ombak Rindu lagi..

“cinta tu tak kejam..cuma manusia yang tak pandai menghargai cinta” cewahh!!

Shahrizal pujuk Miera Liyana kongsi keratan akhbar ruangan agama

 

Kiah Propa / Kak Rock Galaksi TV9 watak disukai ramai

Watak mulut kepoh suka gosip Kiah Propa ni dibawa oleh wartawan Galaksi Tv9 nama sebenarnya Siti Rohkhaida. Kalau bersama host Ikhwan dia jadi Kak Rock.

Kak Rock seorang bekas ratu kebaya yang sentiasa mengomel dan bergosip di sana sini dalam loghat Peraknya. Ternyata dia berjaya melakonkan watak ini dengan berkesan sehingga segmen ini popular :)

tagline kiah Propa… “jage-jage ada banyak mate yang memerhatiiiiiiiiiiiiii………………”

p/s: suka Kiah propa galaksi gelak….dengar dia gelak pun dah terikut nak gelak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Galaksi tv9 Pun Skodeng Blog Nurizspace”

  1. faizfakhirin says:

    perggghh…nanti naik la rating nurizspace jap agi..hehee
    faizfakhirin recently posted..Ketua GengSter Yakuza Disekat U.S

  2. titan says:

    hehe..

    makin popularlah dia..
    titan recently posted..Komisen ke 14 dari Innity

  3. galaksi ada bagi kredit tak dekat blog ni hehehe
    sabree hussin recently posted..Politik Di Tempat Kerja, Siapa Mangsa Dan Siapa Pemangsa?

  4. shraqs says:

    Heheh! Mesti ada yg perasan punya.. :)
    shraqs recently posted..Download NDrive Southeast Asia v11 GPS Navigation Untuk Android

  5. akubiomed says:

    Wah boleh menarik trafik nanti. Apa pun tanniahlah. Tidak sangak media hiburan pun membaca blog juga. :-)

  6. Ummi Hanie says:

    glamer you… hikhik :p

    aah sy pun rase nk trgelak je dgr kiah propa gelak… dlm rncangan Nasi lemak kopi O tv9 pun ade jugak si kiah ni… bile dia gelak,sampai terkejut2 si hunny Madu tu :p
    Ummi Hanie recently posted..[Gambar] Lisa dan Yusry sah suami isteri. Tahniah!

  7. APAN says:

    tahniah sis…dah jadi bahan dalam tb dah tu.x dinafikan, blog sis ni mmg femes.femes2 pun still mencemar duli masuk blog aku.tq sis ye…
    APAN recently posted..Buffered Earnings Nuffnang Paling Kool

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold