Ana Raffali Kini Dengan Imej Bertudung

Penyanyi Ana Rafali 27, penyanyi Kalau Berpacaran kini sudah bertudung, Ana mula bertudung sejak menyambut maulidur rasul lagi, sejuk mata memandang kan Ana Rafali makin jelita apabila mengenakan tudung ni. Ana akan melangsungkan perkahwinan pada 25 Februari ni dengan kawan baik sendiri dan juga pengurusnya Aznaim, 30.Gambar dia bertudung di upload di laman twitter Ana Rafali sendiri..manis dan menawan Ana.

Bagaimana timbul hasrat Ana Rafali nak bertudung..

Ana mengatakan yang dia bertudung bukan atas dorongan sesiapa atau desakan sesiapa, semua dibuat atas kehendak sendiri yang ingin berubah ke arah kebaikan. Keinginannya bertudung disokong oleh semua orang terdekat. Tahniah buat Ana Raffali :)

“Sebenarnya hasrat itu sudah lama saya kongsi dengan mummy. Jadi, dia pun tumpang gembira dengan perubahan ini, begitu juga insan terdekat yang lain”

“Ya, saya semakin tenang kini. Tumpuan saya buat masa ini hanyalah kepada urusan majlis pernikahan dan kenduri kesyukuran yang hanya tinggal dua minggu lagi. Berdebar untuk melangkah ke fasa baru sebagai isteri orang, namun saya sudah bersedia menggalas tanggungjawab itu.“Dari segi persiapan, segala-galanya sudah dibantu keluarga dan rakan terdekat kami. Cuma saya sendiri mahu menggubah sendiri hantaran perkahwinan kerana ia sesuatu yang cukup sentimental,”

Ana akan brnikah di di Masjid Al-Hidayah Taman Melawati pada 25 Februari ini, dengan dimulakan acara pertunangan kira-kira jam 10.30 pagi disusuli akad nikah sejam kemudian.

“Sama ada mummy, adik-beradik, keluarga bakal mentua mahu pun Naim, masing-masing tidak terkejut apabila sejak kelmarin saya sudah mula keluar memakai tudung termasuk ketika bertemu dengan bekas pensyarah saya untuk memberikan kad undangan perkahwinan.“Sebenarnya hasrat itu sudah lama saya kongsi dengan mummy. Jadi, dia pun tumpang gembira dengan perubahan ini, begitu juga insan terdekat yang lain,”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ana Raffali Kini Dengan Imej Bertudung”

  1. Kamikongsi says:

    wah~ memang lawa la awek ni pakai tudung. lagi lawa dari dulu. harap dia terus berminat ke arah dakwah jugak.
    Kamikongsi recently posted..Skill terbaik mengayat awek

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold