Tasha Shilla Jawab Isu Menari Ghairah

Tasha Shilla pelakon Bunga April ni jarang dilanda gosip liar atau yang panas-panas..lagi baik kalau pelakon  naik nama mereka di persada seni kerana orang kenali mereka atas sebab bakat dan lakonan yang bagus daripada gosip liar yang tak bagus. Terbaru Tasha Shilla dikatakan telah menyambut hari jadinya ke 25 di sebuah kelab bernama Rootz dan menari ghairah di atas pentas tanpa segan silu, dan gosip itu disiarkan oleh sebuah laman web hiburan ohvideotv.com.

Dalam kenyataan Tasha Shilla di facebooknya dia menafikan gosip liar itu,

“Salam kepada semua..Tasha ingin membuat penjelasan mengenai isu di Roots.. Tasha akui memang Tasha ade ke sana sempena meraikan birthday Tasha yg diatur oleh rakan2.. Statement yg mengatakan Tasha menari ghairah tanpa sedar adalah statement yang diada-adakan dan ditokok tambah untuk di sensasikan.. Kebenarannya,”

Tasha Shilla pun dah bagi penjelasan sendiri kepada para peminatnya jadi terserah le sama ada peminat nak percaya atau tak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tasha Shilla Jawab Isu Menari Ghairah”

  1. APAN says:

    xde gambo or video tarian ghairah tu lak?mmg menipu la kalau gitu.huhu…
    APAN recently posted..6 Hubungan Aneh Antara Binatang

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold