Angry Birds versi Year Of The Dragon Sempena Tahun Baru Cina

Permainan Angry Birds yang popular kini sudah dikeluarkan dalam versi baru sempena Tahun Baru Cina. Versi 2.2.0 Angry Birds diambil sempena tahun naga (year of the dragon).  Selain Angry Birds Season dan Angry Birds Rio, kini para peminat permainan comel ni boleh pilih untuk bermain dalam tahun naga. Menarik sangat jalan ceritanya.

Dalam tahun naga para pemain seperti biasa mesti menghapuskan binatang hijau tu.

Permainan ni dihiasai  dengan muzik tema tahun baru cina..boleh rasa suasana seperti anda sedang berada di Cina :)

Perlu bermain untuk 15 level dan pemain akan bertemu dengan naga yang besar.

selepas menang saja setiap level, ada percikan bunga api lagi :) tak sabar nak main?

Anda boleh main di chrome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Angry Birds versi Year Of The Dragon Sempena Tahun Baru Cina”

  1. hatiputera says:

    nie kalau dapat kat anak saya,,,memang tak boleh pakai pc la saya jawabnya,,,nice for sharing
    hatiputera recently posted..Alexa ranking memberangsangkan lagi pada minggu ketiga

  2. KK says:

    Macam2 la angry bird ni. sekarang ni dah macam2 versi. hari tu kat india pon ada release jugak. Angry Bride kalau tak silap.
    KK recently posted..Video iklan Axe yang melampau

  3. yas says:

    kompom peminat angry suka…jgn dok angry udahhhh….hehehe
    yas recently posted..Undian di Sosial Media Awards 2012

  4. cik tom says:

    menarik..mcm game ada skang..
    cik tom recently posted..Sambutan Hari Lahir Emak dengan BBQ

  5. akubiomed says:

    Wah menarik Angry Bird sempena Tahun Naga.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold