Video Shida Harmi Nafi Sebar Gambar Skandal Dengan Apek

Shida Harmi nama yang disebut sebut sekarang dikaitkan dengan penjaga gol pasukan Malaysia Apek atau Khairul Fahmi Che Mat. Memang tak henti-henti gosip dan skandal dikaitkan dengan Apek sejak dia putus tunang. Terbaru ni tersebar gambar mesra dan intim Shida Harmi dan Apek di sebuah pusat karoke. Berikutan dengan itu, Shida Harmi dikutuk dan mendapat pelbagai tohmahan kerana dituduh menjadi punca tersebarnya gambar gambar tersebut dan mahu menjatuhkan nama baik Apek.

Shida tampil ke harian metro untuk membersihkan namanya dan dia menafikan sekeras-keras bahawa bukan dia yang menjadi dalang menyebarkan gambar-gambar dia yang mesra bersama Apek.

salah satu gambar Shida dengan Apek

Shida sudah bertunang (petikan dari harian metro)

Nor Hashidah Harmi, 23, atau lebih mesra dengan panggilan Shida mengadakan pertemuan dengan Harian Metro, semalam bagi menjelaskan keadaan sebenar sambil ditemani ibu bapanya, Shamsinar Basrun, 46, dan Harmi Ramli, 46.
Shida berkata, penyebaran gambar itu mengganggu emosi dan mencalarkan maruahnya serta keluarga, tambahan pula tidak sampai dua minggu lagi dia akan melangsungkan perkahwinan dengan jejaka pilihan hati, Mohd Danial Adnan, 24.

“Gambar itu pada mulanya dipaparkan sebuah blog. Berikutan itu, sejak Ahad lalu, saya menerima gangguan daripada peminat Apek yang memberi komen di ruangan blog itu, malah ada yang menghubungi saya dengan menghamburkan kata-kata kesat serta penghinaan.

“Lebih menyedihkan apabila ibu bapa saya disabit dan dituduh tidak pandai menjaga anak. Mujur orang tua saya memahami termasuk tunang kerana mereka tahu itu gambar lama,”

Shida akan saman siapa yang menyebarkan gambar mesranya dengan Apek (Video)

Shida Harmi bersama dengan kedua ibu-bapanya turut memberikan dua keping screenshot SMS kepada media hiburan rotikaya, menunjukkan beliau berinteraksi dengan orang yang di’syaki menjadi dalang kepada isu ini.

Keluarga Shida Harmi juga mengesahkan yang mereka akan mula mengambil tindakan undang undang terhadap mereka yang terbabit jika isu ini tidak reda dan masih berlarutan selepas ini.

Berikut adalah perbualan terbaru antara Shida Harmi dengan individu yang di’syaki menyebarkan gambar mesra beliau bersama Khairul Fahmi — alasan, tertinggal pendrive di kafe siber.

Shida Harmi sudah bertunang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Video Shida Harmi Nafi Sebar Gambar Skandal Dengan Apek”

 1. Pacifista says:

  senang sangat zaman sekarang ni nak manipulasi cerita.kebenarannya hanya Allah je yang tau…
  Pacifista recently posted..Contest Gadget Impian: Like, +1, Tweet, Tolonglah…

 2. kakyong says:

  macam2 sebab org suka mengambil kesempatan.
  mungkin betul mereka pernah mesra, pernah berkawan, tp xsepatutnya disebarkan gambar2 tu utk kepentingan @ mahu menjatuhkan karier seseorang.. kan…
  kakyong recently posted..Musim Berkhatan : kenapa perlu bersiram air @ berendam dalam sungai?

 3. ika says:

  sama sama le dua dua ni, sorang kaki pompuan sorang lagi gila glemer , macam seronok pulak dia orang interview nampak sagt le gila glemer hahaha..apa le punya pompuan

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold