Shahz Jaszle dan Miera Liyana Putus Cinta?

Ada gosip terbaru pulak tentang pelakon lelaki yang hot ni Shahz Jaszle dan pasangan kekasihnya Miera Liyana, di salah sebuah kolum media hiburan, hubungan cinta Shahz Jaszle, 23  dan Miera Liyana 18, dikatakan samakin renggang  sejak kebelakangan ini. Sebelum ini Shahz dan Miera mengakui hubungan cinta mereka dan saling mengamumi peribadi masing-masing. Hubungan cinta mereka serius sejak bergandingan dalam filem Mamat Khalid, Rentaz.


Perangai kebudak-budakan Miera Liyana terserlah

Media hiburan tu melaporkan yang Shahz Jaszle ni sudah tak memandu kereta mewah milik Miera Liyana lagi dan memakai kereta sendiri untuk ke mana-mana. Ada sumber menggosipkan yang Shahz sudah nampak perangai kebudak-budakan Miera yang sebenar, tak mungkin gadis semuda itu mampu menggalas tanggungjawab sebagai isteri dan sudah tentu belum bersedia hendak berkahwin.

Sebelum ini Shahz pernah bercakap soal kawhin muda, dan dia bersedia jika ditakdirkan berkahwin awal, dia tidak akan menolak kerana dia mampu menggalas tanggungjawab secara matang.

Ini semua hanya gosip aje, mungkin ia benar atau mungkin ia tidak benar, nanti kita tunggu apa komen dua-dua pelakon ni ye.

Filem Rentaz Mamat Khalid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Shahz Jaszle dan Miera Liyana Putus Cinta?”

  1. sis92 says:

    dua -dua pun perangai tak senonoh..
    lelaki dok bcinta dgn artis main tukar2
    perempuan seksi tanpa rasa bsalah

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold