Pengacara Abby Fana Bertudung Selepas Bergelar Hajjah

Pengacara MHI dan dj radio Sinar fm, Abby Fana atau Habsah Omar kini tampil dengan imej bertudung selepas bergelar hajjah. Alhamdulillah, ramai peminat Abby seronok melihat penampilan baru Abby. Ramai artis artis yang telah berhijrah dengan imej yang islamik seperti Catriona Ross, Shah Kamikaze, Bob Lokman, Diana Amir , Ashraf Muslim, Jojie dan beberapa lagi artis lagi.

Abby Fana selamat menunaikan ibadah haji baru baru ini, dia kemudian tampil dengan imej bertudung (Gambar)

Abby Fana atau Habsah Omar berumur 45 tahun pernah mengacara Selamat Pagi Malaysia dia kini bertugas sebagai pengacara di MHI tv3 dan menjadi dj di Radio Sinar FM.  Suka sangat dengar Abby Fana berceloteh di radio, dia sorang pun boleh buat kita terhibur dan gelak dengan lawak dia bila duk dalam kereta memang tak boring la..ada je ayat ayat gile-gile dari Abby dan teka teki dia tu..best sangat.. semoga Abby Fana kekal dengan imej ini. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Pengacara Abby Fana Bertudung Selepas Bergelar Hajjah”

  1. waterlily says:

    Alhamdulillah ….

  2. ironlady says:

    Alhadulillah..Abby..akhirnya jadi tetamu Allah rupanya.Betapa untungnya hajah kerana telah terpilih dari berbilion penduduk Islam di dunia menjadi TetamuNYA tahun 2011…kekalkn imej tersebut semuga Allah menerima taubat dan haji anda..tambahkana amal ibadah kerana kita makin hampir ke rumah yang tiangnya hanya dua saja…moga terselamat dr siksa ketika tinggal keseorangan nanti…saya pun nasihat utk diri sendiri kerana baru juga kembali dr Mekah tunaikn haji…Ya Allah rindunya dgn Kaabah dan keseronokan sholat di Masjidilhafram…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold