Happy ending dalam episod akhir Cinta Elysa

Ok sudah tamat le sudah drama Cinta Elysa malam ni, mungkin ramai yang meneka-neka ye ending cerita Cinta Elysa ni..kesudahannya happy ending..hehe.. Aril dan Elysa hidup bahagia dan diterima oleh mama Elysa..walapun banyak cabaran yang dihadapi oleh Elysa dan Aril.

Ada tak berapa best dan agak kureng sikit la, sebab apa? sebab watak Aril tu gaya samseng dia dengan intonasi dia tu meninggi memanjang je suara dia, dari awal cerita sampai nak tamat ni..tak senyum langsung, kadang2 boring jugak tengok muka jahat dan masam dia tu. Aril di babak last ni tak da le nak baik2 sangat le dengan Elysa ni..sampai nak habis cerita pun duk ego lagi la.

Cuma kan scene last tu Aril dan Elysa diterima oleh mama Elysa, dan penjahat kekasih mama Elysa dah kena tangkap..baru la ada babak diorang tu bahagia..tapi ada muzik je tak ada dialog pun. Tunjuk la Aril duk jalan sama-sama dgn Elysa¬† ke kelas dengan happy…solat jemaah sama2 ..eeee kalau le ada dialog sikit kan tunjuk la betapa romantiknya Elysa dengan Aril tu..hehe kan best.

Babak last sekali…Aril ada menyerahkan beberapa pasang barang kemas kat Elysa, mungkin babak ni nak tunjuk yang Aril bagi hantaran kahwin sebab sebelum ni dia mana ada bagi apa2 pun kan sebab dia miskin..hehe..!! Kahwin koboi la katakan..

Elysa pun senyum dengan mata bergenang, part ni Fasha Sandha memang mudah mengeluarkan air mata kan (dengan lagu latar belakang Kisah dongeng tu)..cerita pun TAMAT.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Happy ending dalam episod akhir Cinta Elysa”

  1. Ummi Hanie says:

    yess…seperti yg dijangka … hepi ending … tp ada babak2 yg kdg xpueh ati rasenye…ade ke penjahat dok smebunyi dlm umah leh xpasan plak… :p
    Ummi Hanie recently posted..Cinta Elysa episod akhir 13 Disember 2011

  2. habis pun cerita ni.. kadang2 bila dengar lenggok suara si aril ni dah macam shaheizy sam pun ada
    sabree hussin recently posted..BERTUDUNGLAH Wahai Puteriku

  3. Miss Lydia says:

    Just nk bg pandangan.. Dari ape yg sy faham, barang kemas tu adalah barang2 kemas elysa yg aril gadaikan time lari duk kt kampung dgn elysa tu.. Dia tebus n pulangkn semula kepada elysa.. :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold