Pelakon Fazura dan TMJ Sambut Anniversary

Mungkin semua dah tau kot TMJ yang kacak dan berjiwa rakyat ni adalah kekasih pelakon Nur Fazura. Dulu baca gossip gosip je, tak tau nak caya atau tidak, tapi sekarang dah ada bukti sahih hehe..TMJ telah membuka akaun twitternya secara rasmi pada 13 Nov dan 1st sekali TMJ twitt kekasih hatinya Fazura dengan mesej “Love You Baby”. Halamak..romantiknyer!!

Seronok dapat tau TMJ dan Fazura pelakon cun ni memang sepasang kekasih dan sedang bahagia di alam percintaan..so sweett kan..Nampak mereka dah tak simpan simpan lagi hubungan cinta ni ye.. :)

Ada satu gambar dalam twitter tu tulis Happy Anniversary Mr Superbass. Dengar2 gosip ia merupakan sambutan anniversary yang ketiga buat Fazura dan TMJ.

TMJ pun sangat mesra dan selalu melayan  peminat2 dan rakyat di twitternya..cayalah..


Semoga Fazura dan TMJ bahagia hingga ke jinjang pelamin :)

 

Update: Gambar gambar Fazura dan TMJ

Pasangan Fazura dan TMJ minat filem animansi UP dan saling memberi gelaran manja pada diri masing masing dengan nama watak kartun dalam filem UP tu iaitu Carl dan Ellie..cinta sejati hingga akhirnya :)

Fazura blushing bila dapat bunga dari kekasih

 

 

 

Fazura dan TMJ di Universal Studio

 

 

sedondon, jam pun sepsang hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Pelakon Fazura dan TMJ Sambut Anniversary”

  1. Juan says:

    wahhhh, jeles nih, hehe

  2. far_east says:

    bila nk nikah tue?

  3. Miziey says:

    TMJ? o0o0o.. huhu~

  4. Tahniah banyak banyak kepada mereka … bukan semua orang mendapat cinta mereka dalam kehidupan .. kedua-duanya amat bertuah … dan i am congrating mereka dari bawah saya hati dan i am yang ingin ada cinta sentiasa cinta spread dan mendapat lebih mendalam dan lebih mendalam sebagaimasa pergi on ..

  5. ohcikgu says:

    ramailah orang lelaki frust. hehe..

  6. adeh.. bini kawe tak der lak akuan Twitter.. kalu tak boleh main tweet tweet cam gitew :wink:

  7. zik says:

    TMJ belum pernah nampak secar live.. biasa dulu sultan johor selalu nampak (masa tuh dia TMJ) kembara johor…

  8. Ummi Hanie says:

    cepat2 ler nikah … komfemm halalll :p

  9. sue says:

    sweeetttttt

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold