Kristen Stewart Kahwin Robert Pattinson dalam Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1

Tak lama lagi akan keluar Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1, tarikh tayangan ialah 18 November 2011. Sudah empat musim siri itu disiarkan di televisyen. Twilight adalah siri televisyen popular berdasarkan novel tulisan Stephenie Meyer mengenai kisah percintaan antara pontianak (Edward Cullen) dengan manusia (Bella Swan).


Bella dan Edward berkahwin dalam siri ini, Jacob kecewa dan sedih apabila mengetahui Bella akan berkahwin kerana Jacob menaruh hati kpd Bella, Bella. Adegan perkahwinan dalam cerita ini menggunakan paderi betul hingga pelakon utama Robert Pattinson merasakan dia benar2 berkahwin  dengan Kristen..

Sinopsis:

Dalam siri ini Bella Swan berkahwin dengan Edward Cullen dan kemudian Bella disahkan mengandung. Sikit sinopsisnya, Selepas melalui pelbagai dugaan, Bella dan Edward sah menjadi suami isteri, mereka pergi ke Rio de Janeiro untuk berbulan madu dan akhirnya Bella mengandung. Namun ada lagi rintangan yang tak diduga telah berlaku, nyawa Bella terancam.

Semasa Bella mengandung, janinnya cepat membesar, Edward mulai bimbang lalu menghubungi keluarganya, mereka mendesak Bella dibawa pulang ke Forks. Memang sudah pasti Bella mengandungkan anak yang bakal menjadi setengah manusia dan setengah pontianak.

Bayi yang bakal dilahirkan itu menjadi kebimbangan dan ancaman bagi puak Quileute, mereka yakin bayi itu mesti mati. Jacob Black (Taylor Lautner) menentang keputusan itu. Selain itu puak Volturi yang juga menginginkan kematian bayi Bella.

Dapatkan Edward dan Bella menyelamatkan bayi mereka?

Memang menarik siri ni, dari mereka bercinta di kolej sekarang dah kahwin dapat anak lagi..hehe bestnye tengok Edward Cullen kahwin dengan Bella, sweet..mesti korang pun tak sabar nak tengok kan..macam betul je diorang nikah. Gosip mereka memang telah dihidu oleh media di hollywood..benarkah mereka ni bercinta di luar lokasi?

Kristen Stewart mengaku ada hubunga cinta dengan Robert Pattison.

Trailer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Kristen Stewart Kahwin Robert Pattinson dalam Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1”

  1. entah mengapa, tapi aku tak suka gila kat laki serigala tue.. btw, twilight bagi aku yang 1st episode jer best… yang laen…. :(

  2. kopipanas says:

    kristen stewart ohh cute dan cantik, KP suka :)
    Britney Spears menari atas riba Jonas di London (VIDEO)
    http://kopipanas2u.blogspot.com/2011/11/video-britney-spears-menari-atas-riba.html

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold