Komen Elia Lepas Tersebar Gambar Apek Bersosial dengan Dahlia Teck

Mungkin korang dah baca teguran dan nasihat mufti Kelantan apabila tersebar gambar Apek (Khairul Fahmi Che Mat) dengan buah hatinya Dahlia Teck bersoial di sebuah restoran makanan Itali di Bukit Bintang dan dalam gambar itu ada botol arak di atas meja.

(kalau tak sempat baca..baca sini)

Pelbagai tuduhan dan pandangan negatif mengenai diri Apek dan Dahlia Teck, 18 ekoran dari gambar yang tak manis tu.  Apa pulak komen Elia bekas tunang Apek mengenai gambar Apek di werner’s Bukit Bintang tu ye…

ini lebih kepada perbualan Elia dengan kakaknya serta rakan2 diorang dalam twitter , walaupun tidak jelas menyebut nama Apek, tapi kita tahu memang ada kena mengena dengan apa yang diorang twitkan tu pasal isu dan cerita panas sekarang ni mengenai Apek..

Komen elia di twitter tu..dan mungkin jugak sindiran buat Apek..

i can’t imagine how his parent going to react abt this. Dh la bpk dia ada skt jantung

Artikel lain:

Elia tak tahu Apek putuskan pertunangan mereka

Dahlia Teck model dari kelate

Gambar restoran Werner’s, Bukit Bintang tempat Apek dan Dahlia bersosial

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to “Komen Elia Lepas Tersebar Gambar Apek Bersosial dengan Dahlia Teck”

  1. setuju sangat twit mereka tu.. Allah maha adil kan??

  2. akubiomed says:

    Pendapat saya, dia tidak perlu komen pun kerana ia akan mengundang kontroversi kerana masing-masing sudah dewasa dan cukup matang untuk buat keputusan
    akubiomed recently posted..Tutorial penyelesaian Link CommentLuv tidak keluar

  3. APAN says:

    haha…semua org pun boleh tau kot…tambah2 ada sebut bukit bintang tuh.haha…
    APAN recently posted..Selesai Sudah

  4. elia xpatot expose kot untuk kes ni… kalo dia tak hentam apek, mesti orang lagi hormat kat dia :)

  5. hohoho, aku suka tweet yang ke-3 top tue, huhu, memang time cerai tunang tue sakit, tapi skarang dah nampak apa hikmahnya… heheeh

  6. titan says:

    bagi aku..elia dengan apek ni 2×5 aje..
    titan recently posted..Komisen ke 27 dari Paid-to-Promote.net

  7. penggosip says:

    mmg btol ape yg elia ckp…..dh itu jalan yg dia pilih…..BERANI PILIH BERANI LAH TANGGUNG…..MASA BERCINTA NGAN ELIA DLU XDE LA KUAR CITER BANGANG CAM NI….BODOH LA APEK NIH….DAH LA C TECK TU SEKSA NAK MAMPUS…ko kawn ngan TECK tu tnggung la akhirat nnti ye

  8. TRIGYY says:

    apex, please la jgn wat keje bodo cmne.. huhu.. jejah maruah team malaysia jer…

  9. TRIGYY says:

    apex, please la jgn wat keje bodo cmne.. huhu.. jejah maruah team malaysia jer…

  10. misz n says:

    org klate mmg cmni la..cpt lupe diri..same je laki pmpuan..

  11. nor says:

    eleh nampak sgt elia tu takleh nak lupakan apek..kata dah move on buat lek2 sudah..ni tak abis2 dgn tweet budak2..ayat2 tweet dia sume menampakkan sikap dia yg tak professional n still penuh rasa dendam kat apek..

  12. penulis says:

    utk apek : sy sbg peminat bola sepak tanahair nk bg nasihat, nk buat apa pun jgn melampau…peluang depan mata..jgn lepaskan..bersyukur ada kerjaya hebat berbanding org lain…cukuplah dgn dosa yg kita dah ada jgn ditambah lg cth : kita da lalai solat, tp jgn pulak tambah smpi minum arak (sy just ckp jek tak bermaksud apa2)syglah sbb ada kehidupan yg baik so jgnlah persiakan :)

    utk elia : jodoh ditgn tuhan..berdoa moga dpt jodoh yg terbaik..

  13. nuha says:

    elia tak patut la nak campur tangan..benda apek ngan dia bukan nye ade pape hubungan dah..nampak sgt yg dia still dok ikut perkembangan si apek n pastu tak puas hati ngan apek..jgn la nak tgk salah org.mase kau tunang ngan apek dulu pon, siap tulis kat fb lagi apa yg kau xpuas hati..be professional la elia…aptb..dosa pahala apek yg tggng kau xyah la nak susah hati…masyaallah

    • anonymous says:

      KALAU JALAN MENINGGI DIRI JANGAN SANGKA SATU HARI TAK AKAN JATUH TERSEMBAM MENCIUM TANAH… JANGAN TERLALU BANGGA DIRI KALAU TAK INGAT ASAL USUL…U R No1 NOW.BUT ALLAH WILL ALWAYS BE NO.1, DIA TOLONG KAU SAMPAI BERJAYA ATAS USAHA KAU SENDIRI TAPI SATU HARI DIA AKAN TARIK BALIK JUGAK. RASA LAH APA KESENANGAN,KEMEWAHAN, KESERONOKAN YANG ADA SKRG. BILA DAH TAK DAPAT RASA LAGI, JANGAN TERDUDUK ATAU TERSUNGKUR MENYEMBAH BUMI ALLAH. APA YANG KITA ADA SEMUA NI CUMA ‘LOAN’ JE… STILL KENA BAYAR BALIK.

      komen cite ni, both are still young… fahmi stil 21,22?so mentah,all he thinks is enjoys,kite enjoy! so biarkan saja dia enjoy…he will learn someday..elia no need to revenge… Allah akan bayar cash setiap perbuatan baik dan buruk manusia.

      Elia is a strong and beautiful woman… dia mampu bangkit…and all guys out there including fahmi u all should admire a girl like her…mayb bila marah, kita akan cakap something stupid but then try think back if kita di tempat elia.. myb ada salah silap masing2 tp we should forgive and forget and move on with our life.

      fahmi ja yg tak dapat terima kenyataan skrg and he’s just falling down tooooooooo deep now,die dah sink macam kapal titanic now, his heart dah frozen bcoz elia has move on…tak salah elia bercakap tentang fahmi coz they both have memories together. kite ni yg tak da kaitan dgn depa dua plak yg sibuk2 komen(termasuk aku jugak).but everybody has their own opinion…setiap pendapat is subjektif, terserah kepada yg membaca utk menilai.

      To Elia: DOA ORANG YANG TERANIAYA AKAN CONFIRM DIMAKBULKAN ALLAH..

      To Fahmi: Errr…sendiri mau ingat?hang tu lelaki,kalau jadi kapten kapal,dengan elia skali ko sink mcm kapal titanic. dah la idup sendiri terkandas,bikin mak bapak malu.kasihan ibu yg melahirkan. Allah pun tak izinkan Elia dan Fahmi bersama. Ini kuasa tuhan, Allah sayangkan Elia. tp Allah tak sayangkan Fahmi ke?Kenapa Dia nak tgk Fahmi jadi macam tu? Entah…tak dapat jawab. Tepuk dada, tanyalah hati masing2.

      Khairul Fahmi bermaksud “Kefahaman yang baik” tapi empunya nama sendiri pun tak faham-faham diri tu macam mana. Macam mana dia nak memahami hati org lain sebab tu pendirian tak tetap dan asyik bertukar pasangan sebab manusia ni tak pernah bersyukur,asyik fikir diri hebat.

      Salam Maal Hijrah..

      • hati wanita yg tabah says:

        saya setuju dengan komen di atas ni…. kite org luar tak yah masuk cmpur n marah elia pulak bile die nak tweet ape2 pasal life die.. die takde sebut nama khairul fahmi pon ok dh kan. cube kalau korang sendiri dah cintakan seseorang bertahun2, dh tunang n satu dunia tahu anda dh tunang, tetibe last minute putus tunang!!! ape plak perasaan anda??..kala anda lelaki maybe anda suke la.. tapi hati wanita ni lain beb… apetah lagi kalau baru berlaku kejadian tu 2-3 bulan.. but at least elia sedang mencari jln utk berubah ke arah kebaikan.. skang khairul fahmi plak ade gosip baru gmbar intim mesra dengan pompuan lain plak??..ape kes??? takpe elia.. u r a strong gurl..lantakla lelaki2 yg tak memahami ni nak cakap ape… yg penting i harap elia will get a better man n a better life… to fahmi: ingat, waku muda ni baikla digunakan utk bende2 yg baik dn jangan ade reputasi buruk. nanti dh tua menyesal.. sekali kite buat jahat, kejahatan tu akan dibawa oleh mulut2 org smpai kite mati, apetah lagi kalau ade bukti gmbar berpeluk intim sakan + gmbar dengan pompuan2 dkat btol arak. thinkkkkk!!!!!

  14. zue says:

    saya sangat setuju dgn komen diatas…kita ni manusia mmg ada ketika akan tersadung….saya cuba untuk meyelami hati seorang perempuan yang bernama Elia, x trbayang pilunya bila insan yang kita syg tiba2 hatinya direntap jauh dr kita….mmg Elia masih trkenangkan Khairul Fahmi, masakan tempoh hanya 2-3 bulan dia boleh melenyapkan nama insan yg prnh dia syg???…sgt2 mustahil..tp insyaAllah Elia boleh cuma masa yang dapat merawat hati yang luka…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold