Kimora Lee Bergambar Dengan Siti Nurhaliza

Kimora Lee di satu majlis  menghargai peranan wanita-wanita Asia, model dan bintang realiti itu sempat bergambar dengan Datuk Siti Nur haliza. Datuk Siti sempat bagi cd album kat Kimora Lee. Sekali dengan autograf hehe…

Fuyoo!! memang tinggi sesangat le Kimora ni bila berdiri di sisi Datuk Siti. Model le katakan.

Tinggi Kimora Lee ni 6 kaki atau 183 cm (sumber google)

Apa le gamaknya Kimora ni duk cakap dengan Datuk Siti, kusyuk je

Gambar dari budiey.com dan Izyan.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Kimora Lee Bergambar Dengan Siti Nurhaliza”

  1. akubiomed says:

    Wah tinggi betul Supermodel, business woman dan ibu tunggal ini :-)
    akubiomed recently posted..Saya mahukan backlink blog Yanmie

  2. faizul says:

    Laki dia tu kan orang kulit hitam tu, ntah sapa nama dia :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold