Gambar Nora Danish Sambut Halloween

Pelakon Nora Danish memuat naik gambar dia sambut halloween di facebooknya. Kelihatan dia sendiri bergambar dengan seorang kenalannya di parti itu. Nora jugak menulis di FBnya Happy Halloween.

Sikit pasal halloween ni, halloween disambut pada 1 November dan diasaskan dari All Saint Day. Halloween merupakan malam penyucian atau All Hallow eve dirayakan pada 31 Oktober sebagai persiapan menyambut All Saint Day.

ada jugak peminat  yang memuji dan ada yang marah..emm tak tau le apa nak jadi.

Pelakon Nabila Huda pun sambut halloween di Pulau Tioman

Gambar Nora Danish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Gambar Nora Danish Sambut Halloween”

  1. fara says:

    alahai artis kita…. bangga btul smbut bnde2 cmtu….

  2. kopi says:

    janda meletop ni memang panas..ish2 org islam tak pegi sambut haloween le

    Gambar terbaru APEK dan Dahlia Teck bersosial di Bukit Bintang PANASSS!!
    http://kopipanas2u.blogspot.com/2011/11/lagi-gambar-khairul-fahmi-che-mat-apek.html

  3. Pacifista says:

    apa la salahnya sambut hari haji pulak.asyik mengagong2kan perayaan orang kafir je…
    Pacifista recently posted..Filem: Mael Lambung VS Ah Chai

  4. la…. sibuk dok raya HALLOWEEN pulak…

  5. hurmm..besela..ARTIS…

  6. wandisini says:

    salam.
    dulu aku pernah baca kenyataan dia. nak membesarkan anaknya dan hantar ke sekolah tahfiz. kalau amerika gayanya ni…tak dapat lah anak itu nak ke sekolah tahfiz

  7. ada lampu di kepala ehhh.. kepala ada elektrik.. he he..

  8. titan says:

    malas nak komen..lantak dia la nak buat apa..puas dah tegur..

  9. Mejuez says:

    adehhhhhhhhhhhhhhhhhh…

    aku dulu ada jugak join benda ni.. ahahaha tapi sesaja je.. sebab aku jadi waitter dekat resort.. time tu kebetulan sambut hari holloween.. terpaksa laa pakai kostum hantu….. T_T

  10. Anak-anak gadis kelihatan sangat menakutkan .. voooooooo .. i am takut .. hehehe ..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold