Wajah Terkini Ariel Sharon Manusia Kejam

Gambar dan wajah terkini Ariel Sharon ni saya jumpa kat facebook, dia yang kini koma bagaikan mayat hidup. Ariel Sharon ialah Perdana Menteri Israel yang ke 11, telah banyak membuat kerosakan di bumi Palestine dan kekejaman kerana membunuh. Dia dikatakan telah koma sejak 5 tahun lalu dan kini umurnya 83 tahun. Hidupnya kini terseksa sebagaimana dia menyeksa dan berlaku kejam kepada rakyat Palestine dalam pembunuhan beramai di kem Sabra Shatilla tahun 82.

Dia dimasukkan ke hospital pada tahun 2006 kerana stroke. Doktor melakukan pembedahan kerana Sharon mengalami pendarahan otak.Pembedahan dulu memakan masa hingga 7 jam untuk membuang darah di otaknya.

Terkini, seorang jururawat telah merakamkan gambar terkini Ariel Sharon. Dulu badannya agak gempal dan kini hanya tinggal rangka, beratnya hanya 15 kg saja.

dari facebook:

Doktor yg merawatnya mengatakan Ariel Sharon akan terus koma sehingga 90 tahun. Dia dirawat di Hospital Hadassah di Jerussalem dan kemudian di Chaim Sherba Medical Center. Difahamkan Sharon telah dimasukkan ke bilik pembedahan untuk menyambung bahagian ususnya yg membusuk dan merebak ke seluruh bahagian lain. Beliau dah jadi umpama mumia firaun. Terpenjara dalam jasad yang sudah membusuk..

Kekejaman Ariel Sharon, dia pernah dilihat oleh saksi, seorang pengarah filem dokumentari yg sedang membuat liputan dan pengambaran di sana. Dia melihat Sharon pernah membunuh 2 kanak kanak warga Palestin dengan menembak dari jarak dekat (10 meter) di kem pelarian Sabra-Shatilla pada tahun 1982. Ketika itu Sahron menjadi Menteri Pertahanan Israel.

Peristiwa pembunuhan dan penyembelihan beramai-ramai rakyat Palestin di kem pelarian Sabra-Shatilla pada tahun 1982 tak mungkin akan dilupakan dalam sejarah kemanusiaan. Semua itu dilakukan atas arahan Sharon yang kejam ketika menjadi menteri pertahanan masa tu.

Serangan selama 3 hari telah mengorbankan seramai 3,500 rakyat Palestin yang tidak berdosa.

Pada tahun 2001, Mahkamah Tinggi Belgium mahu membicarakan kes jenayah perang ke atas Ariel Sharon yang jugak berbangsa Belgium, tetapi Israel menuduh tindakan itu berbau politik. Apabila kes itu didiamkan seolah-olah kekejaman itu tidak berlaku langsung, kes itu lenyap begitu saja.

Di dunia lagi dah mendapat balasan dari Allah

Kami akan memperlihatkan kepada mereka tanda-tanda kekuasaan Kami di segenap ufuk dan pada diri mereka sendiri sehingga jelaslah bagi mereka bahwa Al Quran itu adalah benar. Dan apakah Tuhanmu tidak cukup (bagi kamu) bahwa sesungguhnya Dia yang menyaksikan segala sesuatu? (Fushshilat:53)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Wajah Terkini Ariel Sharon Manusia Kejam”

  1. APAN says:

    rasakan…dulu sedap sngat bunuh org kan…
    APAN recently posted..Nasi Briyani Special – Arab Mari

  2. yas says:

    Buat baik dibalas baik..buat jahat kene la balik…hehehe

    #Pantun merapu nihh..:)
    yas recently posted..Sesaat sebelum pesawat Red Arrow terhempas

  3. Pacifista says:

    balasan dari Allah ni…
    Pacifista recently posted..14 Jam Lagi

  4. lin azlina says:

    oic..dialah yg jahat tu yer..smg dia menerima balasan yang setimpal seadanya

  5. Juan says:

    balasan yang setimpal

  6. dnoBiz says:

    Nyawa dia cukup liat.. mungkin ada pengajaran disebaliknya
    dnoBiz recently posted..Biar Papa Asal Bergaya – 41 belia muflis setiap hari gagal urus kewangan

  7. zik says:

    dah tahu lama jugakla.. pasal dia nih.. tapi banyak media senyap2 jer…
    zik recently posted..Semarakkan kempen Piala Malaysia 2011,(Suku Akhir, Separuh Akhir, Akhir)

  8. mummy says:

    gambar ni dah lama la.. maybe dah 4tahun lebih sebab sy dah tgk gambar ni dulu.. ingatkan yg terbaru..

  9. puanbee says:

    eh bukan dah mati ke dia ?? siksa di dunia tu belum lagi di SANA ..

  10. titan says:

    kan dah dapat cashh..
    titan recently posted..Sudah tak ada masa..

  11. Mus says:

    pembalasan dunia..
    belum lagi di alam barzakh
    Mus recently posted..Secawan Kopi Di Atas Lantai Bambu

  12. ohcikgu says:

    hidup lagi ke dia nih?
    ohcikgu recently posted..Sipnosis dan OST Filem Cinta Kura-kura 2011

  13. cicak pasir says:

    Allah Maha Adil.

  14. nonong89 says:

    akhirnya dapat balasan..alhamdulillah..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold