Gambar Laman Web FAM Digodam

Laman web rasmi Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) www.fam.org.my sudah tidak berfungsi seperti biasa kerana telah digodam awal pagi ini.

Laman web FAM menjadi warna merah dan logo FAM dimasukkan gambar khinzir dan ada tanda $. Jelas sekali, semua tindakan ini ekoran dari kenaikan harga tiket yang tidak disenangi ramai peminat bola sepak. Memandangkan harga barang barang keperluan sekarang pun naik, dan mereka merasakan tidak wajar FAM meletakkan harga tiket RM 50 dengan alasan tidak munasabah.

Tadi dah cuba masuk laman web FAM tapi semua dan jadi putih. Ini gambar sebelum tu:

Terdapat kata kata kesat seperti:

“Anda sentuh jiwa, kami hancurkan poket anda. Kami mampu buat lebih lagi daripada ini. Kami mahu ranking naik dan harga tiket turun, bukan ranking turun tapi harga tiket naik. Rakyat terseksa dengan ideologi rm 50 anda.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Gambar Laman Web FAM Digodam”

  1. akubiomed says:

    Dimana letaknya nilai ketimuran dan sebagai seorang insan yang bernama islam. Kalau marah sekali pun tidak perlu melampui batas.

    Baru-baru ini di Litar Sepang, penonton telah melemparkan botol ke dalam litar kerana perlumbaan telah dibatalkan ketika masuk baru pusingan pertama dan berita ini telah dilaporkan didalam akhbar luar negara. Oh sungguh malu :-(

  2. APAN says:

    erm…terus terang aku agak suka ngan tindakan ni…bagi aku FAM mmg amek kesempatan…cuma mcm komen kat atas ni…mcm x kena cara lak…huhu…
    APAN recently posted..Bangau Menelan Arnab Hidup-hidup

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold