Faezah Elai Mengamuk Di Twitter Marah Siapa?

Macam macam ragam artis kita ni ye, dulu kisah Azwan Ali dan Didie Alias bergaduh di twitter, pelakon Gambit yang naik hangin dengan blogger di laman twitter jugak dan ini cerita Faezah Elai mengamuk di twitter. Faezah Elai pelakon Asmara yg baru je melangsungkan perkahwinan pada 9 September lepas dengan pengarah Asmara dan jugak duda. Faezah kabarnya meluahkan perasaan marah dan tak puas hati pada seseorang di laman twitternya.

Jika korang baca twitter Faezah Elai ni mungkin korang boleh teka kepada siapa dia melepaskan rasa¬† geram dan seolah-olah membalas balik kata-kata dari pihak yang dia tak puas hati tu..tetttttttttt. Kalau tak tau ..buat tau dah le hehe…

Faezah Elai sebelum ni pernah digosipkan bercinta dengan pelakon drama Azad Jazmin dan dulu timbul jugak gosip di mana pelakon ni pernah dituduh punca keretakan rumahtangga pengarah Asmara yang kini dah jadi suami beliau.

Orang yang Faezah Elai dakwa, menyerang dia di facebook sejak setahun lalu ni digambarkan bertudung..dan pelakon Asmara itu kini tak dapat menahan perassan marah dan ketidakpuasan hati lalu membalas pulak di laman twitternya..

Dalam berita hiburan tadi, ada jugak terbaca, Faezah Elai menafikan dia mengamuk dan berperang mulut dengan bekas  isteri Heykal yang bernama Jaja Nadzir. Faezah menjawab dia tak mengait atau menyebut nama nama sesiapa di dalam twitter, ia hanyalah bersifat umum dan dia cuma meluahkan perasaannya sahaja, lagi pun dia tidak kenal secara dekat siapa Jaja Nadzir.

TNB pun kena maki dengan Faezah Elai

Bukan setakat kat orang yang dia marah kat TNB pun dia marah..hehe garang benar ye..sabar cik kak…satgi naik darah jadi darah tinggi pulak..hehe!!
Baik ikut nasihat Heykal suami tersayang tu, jgn layan sangat orang tu :)
macam macam…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Faezah Elai Mengamuk Di Twitter Marah Siapa?”

  1. Kama Irahsa says:

    siapa yg meroyan sbnrnye ni? rsnye die pun ikut meroyan skali. haha..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold