Zarina Ann Julie Maki Awal Ashaari Di Twitter

Zarina Ann Julie pelakon drama Anak Pontianak dulu di Tv3 tetiba memaki hamun pelakon dan pengacara Fuhh!! Awal Ashaari. Kenapa Zarina ni maki tak pasal pasal? Awal Ashaari tak kenal siapa Zarina Ann Julie, dan tak pernah bermusuhan atau mengata di rancangan Fuhh!!,  itu penjelasan Awal.

Awal cuba melihat kembali 5 episod rancangan Fuhh!! kot kalau ada dia terlepas cakap dan memalukan pelakon Zarina Ann Julie, namun tidak ada satu pun yang mengaitkan dengan Zarina. Mungkin Zarina makan cili jadi dia terasa pedasnya…hahah!!

Zarina terasa kot,  Awal kata kat artis lain, tapi yang terasa lebih si Zarina ni. Kalau tengok kata kata kesat di Twitter semua melibatkan kes Awal di sebuah kelab dulu..

Awal menggoogle nama Zarina Ann untuk mengenali siapa artis ini, namun yang dia jumpa ialah sesuatu yang kurang enak…(apa lagi gambar seksi dan gambar lucah Zarina dengan boifren dia le..)

Gambar Zarina Ann Julie

komen Awal

“Sejujurnya saya tidak mengenali siapa dia (Zarina) dan tidak pernah bertemunya di mana-mana majlis hiburan sebelum ini. Sebab itu saya tidak faham mengapa dia memburuk-burukkan saya di laman Twitter miliknya,” kata Awal ketika ditemui pada majlis pelancaran drama “Cuak” di sini, Selasa.

Zarina dikatakan mengeluarkan kata-kata kurang enak terhadap Awal apabila mengaitkan penahanan pengacara lelaki itu oleh pihak polis dengan Scha Al-Yahya di sebuah kelab hiburan tidak lama dulu.

“Saya sudah tengok kembali lima episod program itu tetapi tiada satu episod pun yang mengaitkannya. Malah saya turut bertanyakan pihak penerbit mengenai hal berkenaan dan mereka juga terkejut,”

Zarina mungkin bertindak sedemikian kerana ingin mencari publisiti murahan selain berusaha mendapat perhatian ramai.

Sebagai artis yang sudah lama berkecimpung dalam dunia seni, Awal menjelaskan dia enggan melayan perkara remeh seperti itu.

“Saya tidak mengenali dia (Zarina) dan tidak pasti apakah sebenarnya isu dia terhadap saya. Jadi saya rasa saya tidak perlu layan dan cari gaduh dengan sesiapa,”

Azwan Ali dan Didie Alias pun ada bergaduh lawan mengata mencaci maki di Twitter…adoi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold