Pengakuan Dahlia Teck: Sedang kenal hati budi Apek

Ikuti pengakuan berani dari Dahlia Teck gadis remaja yang telah menjadi orang ketiga dalam kemelut hubungan cinta Apek dan Elia jejariruncing. Dahlia yang hanya berdiam dulu kini sudah mula menjawab dan membuka sedikit cerita mengenai hubungannya dengan Khairul Fahmi Che Mat atau Apek.

Gadis yang dituduh menjadi perampas kebahagiaan antara Elia dan Khairul Fahmi membuat pengakuan berani yang dia diganggu oleh panggilan telefon dari orang yg tak dikenali.

Dia  langsung tidak melayan panggilan itu kerana dia tidak mahu mengeruhkan keadaan… tambahan pula dia merasakan dia bukan siapa-siapa pun untuk mengeluarkan kenyataan.
Dalia dituduh guna susuk untuk pikat Apek

“Saya digelar dengan pelbagai gelaran kurang sopan dan dituduh menggunakan susuk dan guna-guna untuk memikat Fahmi, sebab itu saya langsung tidak membalas kenyataan-kenyataan yang dikeluarkan kepada saya.

Apek mengadu masalah dengan Dalia Teck.

Mengenai kenyataan Khairul Fahmi yang mengatakan Dalia ialah tempat dia mengadu masalah sebelum ini, kata Dalia dia tak mahu masuk campur dalam hal Elia dan Fahmi. Yang pasti Fahmi sendiri menyatakan yang dia ada banyak sebab yang membuatkan dia nekad untuk memutuskan pertunangan.

“Fahmi bukan jenis yang bercerita hal peribadi dia, saya dah lama berkawan dengan dia pun dia susah hendak bercerita tetapi bila keadaan menjadi semakin teruk, dan blog Ahkak Puaka diwujudkan, menyebabkan Fahmi mengadu semua kepada saya. Dan itu satu faktor yang membuat kami lebih rapat.

credit to : Kopipanas2u.blogspot.com

gadis yang dituduh menjadi perampas kebahagiaan antara Elia dan Khairul Fahmi membuat pengakuan berani yang dia diganggu oleh panggilan telefon dari orang yg tak dikenali.

Dia  langsung tidak melayan panggilan itu kerana dia tidak mahu mengeruhkan keadaan… tambahan pula dia merasakan dia bukan siapa-siapa pun untuk mengeluarkan kenyataan.
Dalia dituduh guna susuk untuk pikat Apek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold