Marsha Af3 Pengsan Telan Pil Berlebihan Cubaan Bunuh Diri?

Dunia hiburan digemparkan dengan berita penyanyi Marsha Af3 dilaporkan pengsan kerana telan 30 pil berlebihan, dia jatuh di rumahnya kerana tidak sedarkan diri. Marsha Londoh kini dirawat di Pusat Perubatan Universiti Malaya.

Marsha dilaporkan kini dirawat di wad trauma dan kecemasan di pusat perubatan itu. Dia dihantar oleh seorang wanita dalam keadaan lemah dan pemeriksaan awal mendapati Marsha menelan pil sebanyak 30 biji.

Marsha Milan Londoh

Marsha kini di bawah pengawasan doktor di wad trauma dan tidak bersedia menerima pelawat. Doktor masih belum pasti jenis pil apa yang ditelan oleh Marsha Af3 itu.

Bekas pengurus Marsha, Syada Fiza ada mengesahkan Marsha dimasukkan ke wad namun menafikan tentang cubaan bunuh diri.

Kata Syada, Marsha sering sakit dan kadangkala tidak dapat menerima tawaran membuat persembahan kerana faktor kesihatannya.

Marsha digossipkan dengan berita perkahwinannya yang diadakan secara tertutup di Kepong pada Jun lalu, tetapi rupanya berita tu adalah gimik untuk video klip dia yang terbaru. Marsha akan genap umur 26 tahun pada 6 Disember ini. Marsha yang sering dikaitkan dgn imej seksi, pernah ditanya media mengenai dirinya yang dituduh ligat menjaja diri sebagai pelacur kelas atasan secara sambilan, namun Marsha menafikan cerita itu.

Aduhai Marsha, telan 30 biji pil ni kira kes serius ni, mengalami tekanan perasaan ke sampai telan pil banyak sangat, silap silap boleh membawa maut ni..

Apa punca Marsha Milan bertindak sebegini ye?masalah cinta, masalah dunia artis..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Marsha Af3 Pengsan Telan Pil Berlebihan Cubaan Bunuh Diri?”

  1. Pacifista says:

    30 biji?uih…ada kisah yang tersirat ni…
    Pacifista recently posted..Contest: Review Alexa @ Pacifista.my

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold