Gambar Anak Angkat Siti Nurhaliza, Auddra

Auddra anak angkat Datuk Siti Nurhaliza kini sudah berusia 2 tahun. Auddra adalah anak kepada pasangan Ijoy dan Sharifah Shahira yang lahir pada tarikh cantik 9.9 2009.  Auddra dilahirkan seberat 3.34 kg di Hospital Gleneagles Ampang pada jam 9 pagi. wah cantik kan tarikh dan masa tu. 9.9.9 jam 9 pagi. Subhanallah. Shahira dan Ijoy mempunya 4 orang anak iaitu Allisya 13 tahun, Airell 7 tahun, Airra 3 tahun dan Auddra.

Auddra

Datuk Siti kemudian meminta izin kepada Ijoy dan Shahira untuk menjadi ibu angkat kepada Auddra semasa pergi ke majlis cukur jambul Auddra, memandangkan Datuk Siti tak ada anak lagi Ijoy dan Shahira dengan ikhlas hati” meminjamkan” Auddra kepada Siti untuk dijaga sementara. Kini Auddra sudah berusia 2 tahun. Sangat comel.

Nampak ceria dan gembira Datuk Siti bermain dengan anak angkatnya

comel nyer Auddra

Lihat gambar terkini anak angkat Datuk Siti ni

Siti dan anak angkatnya pada 10 Januari 2011 - Majlis Ulang Tahun kelahirannya yang ke-32

Moga moga Siti dimurahkan rezeki untuk dapat anak. Mungkin ini dugaan kerana setiap orang ada dugaannya sendiri yang Allah berikan, semuanya ada hikmah yang mungkin kita tak tahu, ada orang kaya harta tapi tiada anak, ada orang anak ramai tapi tak berada. Semuanya ujian dari Allah untuk menguji hamba hambanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Gambar Anak Angkat Siti Nurhaliza, Auddra”

  1. sian dato k…
    yg pasti dato k xmandul…
    Ekspresi Ruang recently posted..Sofa Empuk Ini Haram Dibeli Oleh Umat Islam!

  2. awien says:

    comelnye :)
    serius . untong budak tu .

  3. anak saya kalau ikut due 9.9.2011 tp dia kuar awal lak.. kalau tak blh offer dato CT untuk angkatkan skali anak saya.. :D

  4. pasti ke dato k tak mandul? wakakakaka….

  5. anis alya says:

    betul2. setuju sangat. tak apa la. ada anak angkat mana tahu murah rezeki nak ada anak sendiri.

  6. yas says:

    Baru tau yg dato Siti amik anak angkat ijoy ngan Sahira…mungkin sebab deme tu sesama org pahang kut….pe pun sian gak kt siti…sabo je laa…..usaha tangga kejayaan…hehehe.
    yas recently posted..Meh tembak US Army plak…

  7. eryati says:

    comel aje muka anak ijoy dan shahira…

  8. macamnilah says:

    sian siti kaya harta tapi miskin zuriat,
    jom singgah ke blog sy ade pelbagai aneka info terkini lg sengsasi,
    info utaman hari ini,
    ajaran sesat hassan jonit kembali aktif,
    asyraf haziq terima bantuan rm110,000.
    penerjun JPJ cedera jatuh longkang.
    dan pelbagai info2 terkini lagi sengsasi utk hari ini,
    jom ramai2 terjah ke blog sy.

  9. Mekar says:

    ni majalah thn2 lps kan!

    gambar ct dgn anak angkat pun boleh jadi cover story kan..hehe
    Mekar recently posted..Jus Roselle Buat Sendiri… Arrh…Nikmatnyaaa…

  10. puanbee says:

    lor awat tak ambik je anak org susah jadikan anak angkat.. kan lagi bagus…

  11. Amirez says:

    comelnya auddra. Siti dukung baby pun nampak comel :)
    Amirez recently posted..Ciri-Ciri Lelaki Seksi – Bahagian 2

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold