(Gambar Kereta)Iqram Dinzly dan Fauziah Ghous Kemalangan

Pelakon Iqram Dinzly dan Fauziah Ghous terlibat dalam kemalangan di Karak. Karak memang terkenal dengan insiden2 dan cerita seram yg selalu kita dengar. Emm adakah sebab tu mereka kemalangan..punca tak pasti apa yg berlaku..

Iqram yang menaiki kereta kuning Satria Neo atau dgn gelaran Bumblebee dengan Fauziah Ghous dan seorang lagi rakan mereka dalam perjalanan ke satu Karnival Amal anjuran NSTP di Bangsar. Kemalangan berlaku pada 17hb September lalu.

Kelihatan kereta Satria Neo Iqram remuk di bahagian kanan. Gambar bawah, Fauziah Ghous murung je, nasib baik kedua-dua mereka selamat dan tidak ada yang cedera dalam kemalangan tu.

Iqram dan Fauziah dah buat laporan polis, kelihatan mereka murung je.

Perjalanan Karak – Gombak memang bahaya dan selalu berlaku kemalangan, kereta Satria no plat ABG 15 , Bumblebee punya cermin sudah pecah semua, impak yang kuat kot dalam eksiden tu. Mereka berdua tak dapat hadir ke karnival amal tersebut kerana kemalangan tu.

Ramai selebriti yang terlibat dalam jualan amal di karnival yang bertempat di NSP jalan Riong Bangsar seperti Aznil, Farah Fauzana, Azlan and The Typewriter, Catriona Ross, Deja Moss, Ani Mayuni, Ana Raffali, Lyana Samsudin, Aizat dan ramai lagi.

Banyak barangan barangan dan gadget2 seperti Al quran Ipad dan GPS dijual di karnival tersebut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “(Gambar Kereta)Iqram Dinzly dan Fauziah Ghous Kemalangan”

  1. APAN says:

    seksi betol awek sorang tuh.haha…
    teruk gak tu
    APAN recently posted..HAMAD, Tulisan Nama Terbesar Di Padang Pasir

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold