Azwan Ali Tukar Gambar Profile Kat Twitter Lepas Balik Umrah

Azwan Ali @ Azwan Nur nama dia kat Twitter sudah selamat balik dari tanah suci Mekah dari mengerjakan umrah. Azwan berlepas ke sana pada 21hb ogos lalu selamat tiba di Malaysia pada 6hb September kalau tak salah. Nampaknya Azwan Ali dan menukar gambar profilenya di Twitter dari imej rambut palsu ala ala auwww…pondan kepada imej berserban dan bersongkok. Dah banyak kali Azwan Ali pi umrah kan, moga moga imej ni kekal dan perangai pun berubah le kan..

Cara Azwan Ali tulis dan ayat ayat dia kat Twitter pun dah berubah habiss..siap Ana Anta lagi..sebelum ni tau le kan..molot Azwan..lazerr gitu.. tapi Azwan tak tukar “title” No 1 Diva Laser the most berani mati…hehe!!

Azwan Ali di twitter

Gambar terkini Azwan Ali di Mekah dan selepas umrah 2011

Azwan dan cukur kepala..

kata Azwan perubahan drastik dalam twitter..moga moga berubah dari segi dalaman jugak ye..Amin

sebelum Azwan berlepas ke Mekah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Azwan Ali Tukar Gambar Profile Kat Twitter Lepas Balik Umrah”

  1. W.R says:

    alhamdulilah moga ia berkekalan…dah ramai artis yg menjumpai sinar-NYA..kita ? ermmmm

  2. juanita says:

    Alhamdullilah…Masih panjang umor nye

  3. semoga dipermudahkan segala urusan AA… Alhamdulillah jika berubah ke arah kebaikan :)

  4. Juan says:

    berubah kearah kebaikkan, yey
    Juan recently posted..First Post in Syawal

  5. Juan says:

    salam cik nuriz, saya nak exchange link

  6. Pacifista says:

    terbaik la,azwan.harap ia kekal hingga ke hujung nyawa.amin… :D
    Pacifista recently posted..Contest: Review Alexa @ Pacifista.my

  7. titan says:

    harp dia tak laser lagi dah lepas nih..
    titan recently posted..Komisen ke 23 dari Paid-to-Promote.net

  8. nua says:

    perubahan drastik. jgn plastik

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold