Samsung Galaxy Tab 10.1 Di Malaysia – Senipis Pensel & Seberat Cawan

Beberapa hari lepas Samsung Galaxy Tab 10.1telah dilancarkan di Malaysia. Peminat tablet dan telefon jenama Samsung pasti menanti natikan kemunculan tablet yang senipis pensel dan seberat sebiji cawan. Tablet ni boleh bertahan dengan bateri selama 9 jam. Kecik kecik cili padi ye. Harga Samsung Galaxy Tab 10.1 agak berpatutan dengan spesifikasi yang tersedia.

Samsung Galaxy Tab10.1

Nak cerita sikit apa yang menarik dengan tablet cute ni. Tablet ni ada kamera depan dan belakang. Kamera depan dgn 2 megapixel dan kamera belakang dgn 3 megapixel. Mempunyai processor 1GHz Dual Core. Kenapa 10.1 ? Sebab widescreen nya ialah 10.1″. Boleh tengok video full HD, dan multi tasking. Boleh meleyari internet dengan browser Android. Sekarang tablet ni menyediakan OS Android 3.1.

Virtual keyboard yang besar dan senang digunakan. Dual Speaker dengan sound yang bagus dan clear.

Promosi dan plan pembelian Samsung Galaxy Tab dengan celcom ,  warna tablet ni ada 2 je, hitam dan putih.

Harga pasaran bagi Samsung Galaxy tab 10.1 di Malaysia sekitar RM 1,899 je. Kalau korang mencari peranti yang lebih cepat , licin , langsing nipis dan ringan, ahahh!! Samsung Galaxy Tab le pilihan yang terbaik dan tahan lasak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Samsung Galaxy Tab 10.1 Di Malaysia – Senipis Pensel & Seberat Cawan”

  1. Jai says:

    Aku hanya mampu tengok je, nak beli kurang mampu…he3

  2. ProfHariz says:

    Bilalah eden nak ado duit beli benda alah nie~

  3. akubiomed says:

    Patutlah Apple cemburu dengannya hampir tidak beza antara kedua-duanya apabila diletakkan sebelah antara satu sama lain

  4. sape nak alnje dni galaxy tab ni. meh3 dni sudi hehehe

  5. Suara Kalbu says:

    Adehhhh..ada sapa-sapa yang duit lebih tak tahu nak belanja kat mana pastu nak derma benda alah ni kat i tak ?

  6. Amirez says:

    hari tu dah sentuh2 galaxy tab. memang terbaik. galaxy tab 10.1 ni tak try lagi tapi mesti lagi best.
    Amirez recently posted..Ciri-Ciri Lelaki Seksi – Bahagian 2

  7. cik tom says:

    cantiknya..teringin pulak..tp kena pikir duit simpan utk perkara ln yg lbh pntg dl..heee

  8. Aina says:

    kalau boleh voice call boleh la beli….hehe

  9. anis alya says:

    best ke samsung tab ni? mungkin 1 hari nanti akan kumiliki ia jua sepadan dengan perkembangan semasa. hehehe….

  10. muse says:

    memang terbaik tablet ni salah satu tablet yang paling best setakat ni..

  11. titan says:

    erkk..aku tak mampu lagi nak beli yang ni. haha..
    titan recently posted..Buffered Earning yang ke 22 dari Nuffnang

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold