Muncul Facebook Kami Benci Si Mulut Puaka Kakak Elia Jejariruncing

Hari Ahad lepas digemparkan dengan berita putus tunang Apek a.k.a Khairul Fahmi dan Elia (jejriruncing) hari ni muncul pulak satu facebook diberi title Kami Benci Si Mulut Puaka Kakak kpd Elia Jejariruncing. Eh! apa kena mengena orang benci sangat dengan kakak kepada Elia ni, atau dulu bakal kak ipar Apek le kan, dah tak jadi.. Adakah kakak jejariruncing ni pun ada kaitan dengan sebab musabab perpisahan Apek dan Elia?

Apek ada meluahkan apa yang dia tak puas hati semalam dalam metro, katanya banyak mulut yang membuat tomahan dan dia jadi tertekan, adakah Apek maksudkan kakak Elia atau orang lain yang mengganggu hubungan mereka. Panas..panas..nampaknya walaupun kisah hubungan Apek dan Elia dah berakhir tapi muncul isu lain pulak.

Di facebook yang membenci kakak kepada Elia ni, ada bermacam macam gambar snapshot atau print screen twitter dan kata kata yang diluahkan oleh kakak Elia atau ErinĀ  yang membuatkan orang tak puas hati dan melabelkan dia sebagai mulut puaka atau bermulut lancang. Gambar gambar tu rasanya dikumpul di laman forum cari yang tengah panas sekarang ni sebab ramai tak suka dengan kakak kpd Elia a.k.a Aimie Hazerin ni.huhu!!

Boleh tengok sendiri le kat page facebook yang baru dibuat tu. emm tak tau le nak kata pe dah..

Apek dan Elia Sah Putus Tunang

TERBARU : GAMBAR Dalia Teck yang macam Baby Doll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Muncul Facebook Kami Benci Si Mulut Puaka Kakak Elia Jejariruncing”

  1. darkbatman says:

    nuriz, aie pinjam entri ini. kehkehkehhhh memang gempak!

  2. Eddy Dce says:

    adess…ape nak jadi la nih…biarkan je la mereka selesaikan urusan mereka sndiri…huhu… :)

  3. juanita says:

    da macam retis je si khairul fahmi tu…hehehee

  4. xoxo says:

    kakak elia nme aimie hazerin kn btl la 2 kak hering! hahah
    ape2 pn apek de beshhhhhh!

  5. APAN says:

    ni la kegunaan fb kat org kita.aku pun xtau mende baik ke tak la ni.tpi cam cpt sngat melatah.sikit2 nak wat page.haha…
    APAN recently posted..Juruterbang Yang Sangat Bernasib Baik

  6. He he.. ini kira berita sukan atau gossip berita artis tempatan? :wink:

  7. [...] FACEBOOK Kami Benci Si Mulut Puaka Kakak kpd Elia Jejariruncing Artikel : Dahlia Teck model dari Kelate (KFCM dah OK dengan [...]

  8. Norasikin says:

    ada-ada je. Musuh jangan dicari

  9. Whenever I type a certain letter in my searching tab on facebook, which contains on his name, his facebook appears at 1st or 2nd position even though I don’t add his account. What does it mean?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold