Majlis Resepsi Faezah Elai di Pantai

Faezah Elai 29 tahun akan melangsungkan perkahwinan dengan pengarah Asmara Heykal Hanifah pada 9hb September ni Pulau Pinang. Faezah Elai mengenali pengarah Asmara tu semasa berlakon dalam drama Asmara dan mula rapat selepas Heykal bercerai. Dia sebelum ni dilanda kontroversi dan dikaitkan dengan percerian pengarah drama tersebut. Namun dia menafikan hal itu. Faezah akan sibuk dengan persiapan perkahwinannya dan majlis resepsi akan berlangsung pada 3 dan 4 Disember nanti.

Pada 9hb ni Faezah akan membuat majlis khatam Quran di rumah keluarganya di Pulau Pinang dan akad nikah akan dibuat selepas solat Jumaat.

Tajaan Perkahwinan Faezah Elai

Butik Puteri akan menaja dekorasi dan pelamin majlis resepsi sebelah pihak Faezah Elai. Majlis itu diadakan di Sungai Ara.

Baju Pengantin Faezah Elai pulak ditaja oleh pereka terkenal Hatta Dolmat dan Rizman Ruzaini. Bertuahnya badan..

Resepsi di Pantai.

Majlis resepsi di sebelah Heykal pulak akan diadakan di pantai setelah mendapat persetujuan dari pihak lelaki. Memandangkan sebelah Faezah tidak dapat majlis di pantai kerana tetamu dan jemputan terlalu ramai, sebelah perempuan di buat di dewan. Majlis di pantai nanti hanya boleh dihadiri seramai 200 tetamu dan keluarga terdekat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Majlis Resepsi Faezah Elai di Pantai”

  1. wahhhhhh.tahniah3 (:
    untungla! hehe.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold