Gambar Terbaru Rita Rudaini Yang Bahagia Bersama Anak& Suami

Rita Rudaini sekarang nampak berbahagia bersama sama anak kedua yang baru lahir tu dan suami tercinta Aidil. Alhamdulillah mereka kembali bersatu dan ceria selepas dilanda kemelut rumahtangga dulu. Anak dia yang kedua Airit Rafqa Arjuna semakin debob dan comel. Tengok macam muka Rita je. Anak sulung dia muka cam Aidil. Mesti ensem nanti.

Gambar terbaru Rita Rudaini bersama anak anak dan suami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Gambar Terbaru Rita Rudaini Yang Bahagia Bersama Anak& Suami”

  1. yas says:

    Beso gak baby dia tu…montel larrrr!!!!

    #Selamat hari raya Nuriz…maaf zahir dan batin.
    yas recently posted..Selamat Hari raya Aidil Fitri

  2. gambo rita jer ke? gaambo tuan punya blog utk raya tiada kerrr?
    Selamat hari raya, maaf zahir batin ….

  3. eryati says:

    comel la anak dia…macam adik beradik aje dgn papa dia…

  4. Juan says:

    eh rita rudani masih active x dalam dunia hiburan (rancangan drama atau TV)

  5. Jai says:

    Bahagianya berdua diorg ni.. Aku pun tertanya2 jugak, tuan blog punya man gambarnya…he3

  6. Juan says:

    betul jugak tuh, apsal tuan punyer blog saya x kenal, x nmpk muka, tepek muka sekali pon cukup, hehe

  7. sayacomel says:

    eloklah tu. kang tak bahagia..ramai plak bising..
    sayacomel recently posted..Happy Eid Mubarak 2011 – Selamat Hari Raya!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold