Gambar Siti Nurhaliza terkini tanpa makeup

Manis dan comel Dato Siti Nurhaliza bertudung, tanpa make up pulak ni. Jarang dapat tengok gambar cam ni. Lain benar dgn gambar dia pakai makeup, lagi cantik kalau dia tak make up. Gambar ni diambil waktu Siti Nurhaliza dan jugak pihak Simply Siti menyampaikan sumbangan duit raya kepada anak anak yatim dari Rumah Anak Yatim Gombak semalam.  Siti dan Simply Siti mengadakan jamuan berbuka puasa di Masjid Wilayah dan menjemput para wartawan, rakan perniagaan dan pengguna setia produk Simply Siti . Majlis tersebut ialah sebagai mengeratkan ukhwah dan tanda syukur Siti terhadap rezeki kurniaanNYA yang telah dikecapi dari kejayaan produk Simply Siti.

Siti di Masjid Wilayah sempena Majlis Doa Selamat dan berbuka puasa

Promosi dan potongan harga produk Simply Siti

Sempena musim perayaan, SimplySiti menawarkan promosi istimewa iaitu 10% diskaun ke atas semua produk SimplySiti di kesemua cawangan niaga SimplySiti.

Pengguna setia dapat membeli gincu bibir dengan potongan harga 50% di atas setiap pembelian produk SimplySiti di Watson’s manakala di Guardian pula tawaran harga istimewa RM49.90 bagi Simply Perfect 2 Way Cake dan RM32.90 bagi Simply Feminine Blusher serta banyak lagi tawaran menarik.

Kontroversi logo HALAL Simply siti

SimplySiti yang telahpun mendapat pengesahan Halal JAKIM adalah benar dan berus yang terdapat di dalam produk-produk kosmetik yang kini terdapat di pasaran juga adalah mematuhi syarat piawaian Halal daripada JAKIM.

Sikit info dan harga mengenai produk Simply Siti

Pakej :

1. Promosi Radiance C Bright : C Bright Cleansing Foam, Exfoliant, White Toner, Cleansing Lotion, Simply 5 Cream, Radiance dual Serum - Harga RM 220.

2. Youthful New Age : Cleansing Wash, Hydra Exfoliation , Hydration Toner, Purifying Cleanser,Simply 5 Cream dan Intensive Night Cream – Harga RM 240.

3. Gold Glam : Lip color, lip gloss, Shading Brush, 4 Eye Color, Liquid Eye Liner, Mascara - Harga RM 220.

lain lain pakej produk dan promosi  atau beli secara online sila layari www.simplysiti.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

22 Responses to “Gambar Siti Nurhaliza terkini tanpa makeup”

  1. akubiomed says:

    Produk Simply Siti untuk lelaki tidak ada ker? :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday #8 – Jampi pujuk anak nangis

  2. semalam baru borong produck dia ahhaah!

  3. awien says:

    cantek kan dia?

  4. puanbee says:

    cantiknya siti .. pakai mcm ni lagi comel…

  5. APAN says:

    pasal berus puan siti ni, smpai skang sy ade lagi dpt email yg mengatakan produk dia ni haram kot…orang still dok forward.haha…
    APAN recently posted..Terima Kasih Sebab Join Liga Blogger Malaya

  6. anis alya says:

    macam nak try je produk simplysiti tu…
    huhuu…
    harga pun blh tahan kan?

  7. wah, ni baru ler betul2 simply SITI… simple jer.. :D

  8. without make up there are a lot of changes occurs and the stars are not looking good.that is the main reason to do the makeup for the actors.

  9. Alamak… dah makin berisi dah kak siti kita ni…. :)
    Baju Kurung Budak recently posted..Jual baju kurung cotton

  10. titan says:

    aku lagi suka dia pakai tudung banding bogel rambut tu..
    titan recently posted..Komisen ke 81 dari TNX

  11. dadidoo says:

    masih takde jawapan berkenaan berus.. simplysiti guna bulu apa jika bukan bulu babi?

  12. maza says:

    pasal statement berus tu, sepatutnya bukan sahaja perlu beri tahu pematuhan Jakim.. tetapi mesti patuh syariat Islamiah!

    hehehehe

    maza rasa sejuk memandang muka siti yg tak bermake-up.. ahaks..

  13. nurizspace says:

    mata dato K pun sejuk gak hehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold