Gambar Iklan Nurul Ajai Seksi – Glow Glamour Tarik Balik Iklan

Nurul Wahab ( sekarang dah jadi bekas isteri kepada Ajai) memang banyak le tengok sejak kebelakangan ni dia agak seksi, bukan setakat gambar ni je. Nurul sekarang jadi duta kepada Glow Glamour ( slimming and beauty)pusat pelangsingan badan. Kecoh gambar Nurul berpakaian agak terdedah diambil menjadi gambar promosi Hari Raya Aidilfitri oleh syarikat tersebut. Memang tak sesuai le gambar tu, Nasib baik mereka ni sedar cepat ye, dan ambil tindakan yang sewajarnya- tarik balik iklan tu.

Gambar Nurul dengan baju macam orang berkemban duk di depan gambar macam bentuk masjid..alahaiiii..memang tak sesuaii..lain kali nak letak gambar pilih le yang sesuai dgn budaya dan menjaga sensitiviti masyarakat jgk. Banyak lagi baju yang boleh dipakai yang agak sopan sikit.

Pihak pengurus Nurul bagi penjelasan:

“Memang sebelum ini Nurul ada mengambil beberapa gambar termasuklah gambar yang dijadikan sebagai iklan Hari Raya bagi tujuan promosi Glow-Glamour pada masa akan datang.

“Tetapi Nurul tidak tahu gambar yang terdedah pula menjadi pilihan untuk dipaparkan pada iklan tersebut,”

“Setelah berbincang, mereka telah meminta maaf dan tidak tahu perkara ini boleh menjadi sensitif dan tidak sesuai bagi tujuan promosi Ramadan dan Aidilfitri, tambah pula ada gambar masjid pada paparan iklan Hari Raya itu.

“Malah pusat pelangsingan badan itu telah menarik balik iklan tersebut dan membuat permohonan maaf menerusi laman web mereka dan di akaun Facebook,”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Gambar Iklan Nurul Ajai Seksi – Glow Glamour Tarik Balik Iklan”

  1. Juan says:

    baguslah mereka tarik balik iklan tu

  2. akubiomed says:

    Perasan juga iklan belaiu. Dah tidak tahu nak cakap apa :-(
    akubiomed recently posted..Misi makan ais krim

  3. sepatutnya tak payah la nak menyeksi tak kira lah kat mana2 poster ke. Lagi lagi nak tampal kat poster ramadhan. Maruah sendiri jugak tercemar.

  4. muse says:

    next time sebagai public figure kita kena ler peka dengan apa yang berlaku disekeliling kita kan jangan main sign jer contract tanpa usul periksa. Harap2 dia lebih berhati-hati pada masa akan datang.

  5. dhinai says:

    Terlajak perahu boleh u turn,terlajak seksi apa tanggung sendiri.

  6. ouchhhh
    nampak ktiak hehehe

  7. yas says:

    Hmmm…eloklahh…iklan utk org melayu/islam…tokeynya islam..tp tak prihatin ttg islam??

    Musykill…musykill…..
    yas recently posted..Lawak…akad nikah yang pasti membuatkan anda tergelak sakan!!!

  8. mario says:

    tak serik2 dia ni kan…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold