Bila Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara Mengamuk Sakan Di Blog

Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara penghina Islam dan Nabi Muhammad ni tengah mengamok giler2 di blog dia sebab pihak penggodam Gaysec duk cari bukti dan siasat pasal dia. Marah betul dia ye. Selama ni dia je duk bagi orang Islam panas hati  dengan kata kata maki dan cacian yang  biadap.

Selama ni dia paling berani menghina Allah, nama Allah dan jugak nabi junjungan mulia. Kalau siapa pi baca kat blog dia, atau tak pegi blog dia pun kat facebook berlambak lambak orang letak tulisan dia.. apa yang paling kelakar sekali dia kata dia sedang berdakwah di internet ? dengan cara caci maki tu?

Tak sangka ye Makcik Sitt ni pandai pulak bercakap pasal fitnah dan dosa besar. Agak agak siapa le nak balas dosa besar dia mencaci maki Islam dan Nabi tu. Agak agak mahkamah mana dia guna bila bercakap pasal dosa besar dan hukum fitnah serta jenayah berat? Agak kelakar jugak ye makcik. Baik hati jugak Makcik ni apabila membela Arlene bermati matian.

Kiranya ada jugak ye dalam hati dia ni sedikit rasa kesedaran dan tau jugak dia menyebut pasal “dosa besar”. Di dalam blog dia, dia mengamuk habis habisan pasal Gaysec. Selain dari cakap pasal fitnah dan dosa besar, kebanyakannya tulisan dia adalah kata2 caci dan nista je, melambangkan betapa hitamnya hati dia.

Gaysec minta maaf kat Arlene Tan

Ni ada snap shot dari blog dia.

Makcik Hajjah sitt Al wuzara mengamuk sakan di blognya


Makcik Hajjah Sitt berhujah pasal fitnah dan dosa besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Bila Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara Mengamuk Sakan Di Blog”

  1. [...] Bila Makcik Hajjah Sitt Mengamuk Sakan di Blognya (makcik pandai hujah pasal dosa besar) [...]

  2. Zack Hariri says:

    tahu pulak dia marahkan orang haha. mmg bengong la dia ni kan.
    Zack Hariri recently posted..Biar betik! cara2 nak kasi kuat Wifi Modem punya signal receiver! Hahaha [8pics]

  3. yas says:

    Hahaha…kenkadang rase lawak lak makcik ni kann…dah hina Allah S.W.T,nabi muhammad n umat islam kaw2,pas tu baru kene “jentik” sikit jerr dgn Gaysec dan para blogger dah nak mengamuk sakan…dok bercakap pasai jenayah berat,fitnah besar…hahaha bongok punya Makcik, abis selama ni yg dia merapu dlm blog dia tu bukan jenayah besar, bukan fitnah besar,bukan perbuatan keterlaluan, bukan sesuatu yg paling keji?!!!
    Prrtttuihhhhhh………
    yas recently posted..Blog menghina Islam dibongkar Identitinya…

  4. muse says:

    kita bakor jer hahaha….

  5. APAN says:

    haha…pandai lak nak ckp bab2 fitanh giru…ayat dia mmg tahap cipan ma…sy yg laki pun x sanggup nak tulis gitu…
    APAN recently posted..Ada Apa Dengan OMG!

  6. anis alya says:

    makcik tu ada masalah kot…
    tu yang jadik gitu tu..
    pening saya baca apa yang dia tulis…
    banyak sangat caci makinya…

  7. amboi bahasanya… buat jatuh standard makcik2 jer.. Sure budak2 nakal kot dibelakang tabir blog tu? Kalau kawe pandai mengodam, mahu jugak siasat blog dia tu :wink:

    • nurizspace says:

      tak tau le bro..siapa di belakang tabir tu hanya Allah je yang tau kita tunggu nanti dapatkah penggodam membongkar identitinya yg sebenar2nya

  8. titan says:

    pandai pula dia terasa..ingat orang tak terasa apa yang dia dah buat??

  9. Amirez says:

    pening kepala dibuatnya kalau nak fikirkan pasal makcik tak betul ni. rasanya cara terbaik jangan duk hiraukan dia sangat. biar dia rasa terasing baru dia nak berenti hina Islam kot

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold