Aksi Manja Fasha Sandha dan Botak Juvana ( Cinta Elysa)

Amboi manjanya Johan dan Fasha Sandha ni macam gaya orang bercinta le pulak. Romantik sangat..hehe!! Semua nanti korang akan saksikan dalam drama baru mereka Cinta Elysa(elisa) di Tv3. Aduii..Johan Asari duduk rapat rapat bermesra mesra. Kalau jatuh cinta pun takpa Johan single Fasha pun singla gak..:)

Sinopsis CINTA ELYSA

Johan (Aril) mendukung Fasha dalam Cinta Elysa. Kaki Fasha macam cedera je tu. Adakah drama Cinta Elysa akan naikkan rating drama macam kegilaan peminat drama Asmara dan Chinta?

Romantikkkk gitu..

Johan dan Fasha

Johan dan Fasha macam pasangan baru bercinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Aksi Manja Fasha Sandha dan Botak Juvana ( Cinta Elysa)”

  1. wear4kids says:

    typical artis malaysia… bosan… huhuhuhu

  2. muse says:

    sape2 berlakon ngan Fasha Sanda ni memang akan cair tengok dia hehe…

  3. budak sibuk says:

    fasha x sesuai langsung degn johan…johan cm budk mude…..

  4. Scha Fiena says:

    Johan ngan Fasha mcm x sesuai sgt….sebb Johan mude agy…sorry yer bgy sapew yg terase…huhuhuhu

  5. [...] GAMBAR : Aksi Manja dan mesra Johan dan Fasha sandha [...]

  6. [...] : Aksi Manja Johan dan Fasha Sandha Cinta Elysa Slot Lestary [...]

  7. speedy says:

    fasha ngan johan beza 2 tahun je….tp nampak fasha lebih matang dari usia dia….mmg tak sesuai la ngan johan

  8. Juan says:

    aku plak rasa cam nak berlakon, hahaha

  9. hatibatu says:

    Mmmm..sebernarnya sy slalu tak sempat nak tgk drama..malas nak follow lama2..tapi cinta elysa ni..penangan dia lain macam..dah ter tengok skali..terus melakat..watak aril cukup unik..lakonan johan memang lain dr yg lain..fasha sandha memang terbukti kehebatannya..ibarat permata..dicampak kemana sahaja..mahupun di lumpur..ttp bersinar..Good drama from Suhan Movies..Good Direction from Mr Along and the best part..
    “Good combination Fasha and Johan”…Hope bukan sahaja bercinta di dlm set..diluar set pon!

    Apalagi Johan @ Aril @ Botak..cubalah menangkan hati Fasha..she’s so special,,dont break her heart just like HIM!

    • Honda City Boy says:

      Hahhahah…bagusla..komen membangun..atleast bersemangat industri kita ni..manalah tau..bleh UP dr Drama to Film..amacam abg rosyam…bagi suggestion ni…hati yg keras pon bleh cair..hahhahha..Botak, kao tackle cepat si Fasha ni..kalau kao tak ambik pluang..ramai kat luar tu tgh tggu..betul tak si cantik Fasha????

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold