Ustazah Siti Nor Bahyah kata “Haaa…ustazah tak semput tau”

Ustazah Siti Nor Bahyah ada tulis di wall  facebook beliau yang semalam harijadi beliau 7hb 7, cantik tarikh lahir ni ye. Selamat hari jadi buat ustazah :) Ustazah Nor Bahyah sempat buat  lawak lagi tu..haaa ustazah tak semput tau..sporting ustazah.

tengok kat wall facebook ustazah Nor bahyah ni..

haha!! lawak sungguh ustazah, sempoi ler..

Jep Sepah je semput, ustazah… Ustazah menten je, mana buleh semput, Jep tak leh lawan ustazah nyer…hehe!!

Glemer betul le Ustazah dengan Sepah sekarang..ingat Semanis Kurma..ingat Manisnya Kurma ini hehe !!

Ramai orang yang sebelum ni tak tau pasal Semanis Kurma teringin nak tengok…syabas!!

 

Komen pasal Sepah, Ustazah tak kecik hati dengan Sepah

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

17 Responses to “Ustazah Siti Nor Bahyah kata “Haaa…ustazah tak semput tau””

  1. farass says:

    hehheheh kelakar la ustazah ni…. hehhehe…

  2. wrizuan.net says:

    hihihi :)
    ikut pekembangan semasa….baguis2 mcm ni lah baru dpt tarik peminat mdrg ceramah…:)

  3. Jai says:

    Semanis kurma dah macam darah daging.. :)

  4. apikpehe says:

    hhehehe..apik memang tabik dengan ustazah…open minded…hehehe..

    kerana sepah..ramai da nak tengok semanis kurma..ehhehe

  5. bila lah Sepah nak buat lawak pasal blog kawe? boleh gak tumpang popular.. he he :D

  6. APAN says:

    haha…ustazah oh ustazah…
    APAN recently posted..Rabu Yang Bisu #1

  7. Juan says:

    thanks kerana komen di blog saya, ustazah memang x semput, hehe

  8. titan says:

    hehe..dia kena open minded maa..lagipun..tu bukan rancangan dia..dia juts jadi host aje. Apa-apa hal peribadi..kena tolak tepi maa..baru namanya professional..
    titan recently posted..PTD – Pegawai Tadbir dan Diplomatik M41

  9. zik says:

    maintain macam biasa…. nasib baik tak buat demo cakar harimau… huhu
    zik recently posted..Kisah dua ekor anjing yang cute

  10. akubiomed says:

    Manisnya kurma. Puasa sudah semakin hampir inilah masa mencari Kurma madu.

  11. ustazah nor bahyah memang baik dan sporting, anak dia satu kelas dgn TE dulu, TE dgn kawan2 p beraya rumah dia, memang peramah

  12. MDHAFiZ.NET says:

    memang manis kurma itu ya..ahah :)

  13. Mus says:

    ustazah ni memang cool..
    Mus recently posted..Gambar Kantoi – Wayne Rooney Minum Laici Kang

  14. Fitrihadi says:

    heheh tu yang ramai suka tengok ustazah ni sebab dia sporting.. ilmu pun senang masuk

  15. yas says:

    yas kono tabik spring la kek ustazah nih…mmg cool jekkk…caya la ustazah
    yas recently posted..Tawau, Here we come!!

  16. Esempoi says:

    makin ramai penonton rancangan semanis kurma tu, hehe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold