Nur Kasih The Movie di Tonton, bayar RM 10 dulu

Nur Kasih the movie yang mencetuskan fenomena luar biasa dengan kutipan 2.8 juta kini boleh ditonton pulak kat tonton.com.my di saluran premium. Bayar dulu rm 10 baru boleh tengok. Korang rasa berbaloi ke nak bayar rm 10 nak tengok Nur Kasih di tonton tu? Nur Kasih the movie jugak akan keluarkan DVD tak lama lagi, rasa nye yang mana berbaloi beli dvd ke bayar dan tonton..heheh!! ke korang nak sedut je dari internet..haha!! tu lagi free. Mesti korang ramai yang dah sedut kan sebab sekarang dah berlegar legar Nur Kasih the movie yang boleh didownload free. Baru 2,3 hari ni rasanya..:) Kalau beli DVD lagi bagus sebab boleh simpan buat koleksi nak tengok bila bila pun buleh. Cepatle sikit nur kasih, keluarkan dvd lak.

Internet sapa laju leh le bayar rm 10 dan tengok puas puas Nur Kasih (episod penuh filem ni), kalau internet slow cam kura kura baik tak payah le ye, buat sakit hati je, saya pun tak berapa minat nak tengok kat tonton tu sebab internet ni slow sangat. Kalau dulu tengok kat portal tv3 ok jugak takdak le lambat sangat.

Kenapa Nur Kasih tayang kat tonton bukan kat Astro First? kalau kat Astro First orang bayar buleh tengok filem banyak sikit, bukan satu filem je buleh nengok…ye dak? mungkin Nur Kasih ni dulu ditayang kat tv3 kan, so nak bagi ekslusif kot depa hanya tayang di tonton.com.my je le.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Nur Kasih The Movie di Tonton, bayar RM 10 dulu”

  1. ayung says:

    uik??? tgk kat tonton pun kena bayar???
    parah2….

  2. mario says:

    patutla dah bole download…hehe

  3. lubuk says:

    tgk kat umah lagi best kot..boleh pause2..boleh g tandas..baring2..goleng2 pun boleh..hahaha..lawat2 la blog teman kalau nak cari henpon baru atau beli baju kurung untuk raya..tq

  4. lin azlina says:

    leh dah download..ada tertengok….

  5. tengok dekat online ni pun bolh bazirkan bandwidth je.. dah la limited

  6. Iza azila says:

    ceh kena bayor ke

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold