Kl Gangster 2 (Prekuel) dari 11 Million Dollar Man

Ramai yang dah tau kan KL Gangster filem yang telah menempa sejarah tersendiri,  paling menggegarkan dan paling banyak mendapat kutipan di Malaysia. Kutipan 11 juta untuk filem ni , maka bolehle kita gelar 11 Million Dollar Man kat Syamsul..hehe!! Lepas raya nanti dengar cerita Syamsul nak mulakan pengambaran KL Gangster 2 atau prekuel. Kalau prekuel ni lawan dia sekuel, so cerita yang bakal digarap dalam filem tu nanti akan berbentuk  flash back le.

Sinopsis KL Gangster

Syamsul sebagai Shark

Apa yang mungkin ada dalam KL Gangster 2

Macam mana Malek dapat ditangkap, apa sebenarnya yang terjadi kepada Malek sebelum dia diberkas polis, apakah jasa Malek kepada King hingga King dan Dragon menyanjung tinggi dan selalu hormat pada Malek? Semua tu mesti ada punca dan sebab musababnya kan. King ada sebut kat Shark yang Malek ni banyak jasa, kalau takdak Malek depa tak boleh bertapak besar di KL. Tapi Shark ni berlagak sombong sangat..hehe!! Lu abang long ka, ayahanda ka, ini KL wa pegang..!! haha nak amik sikit skrip best ni.

Watak Zati adik kepada Malek dan Jai, apa jadi kepada Zati hingga dia benci sangat kat abang dia, dalam cerita tu Zati kata dia kena teruk dengan musuh2 abang dia, ni mesti kena rogol ni kan sebab tu dia marah sangat kat abang dia, Malek tu. Mungkin kita boleh tengok dalam KL Gangster 2 apa jadi kat Zati.

Watak Jai dalam tu, sangat jahat dan dia ni sanggup buat apa saja demi nak dapat duit, tak peduli abang dia atau mak dia. So apa jadi pada Jai sampai dia jahat camtu.

Watak watak dalam KL Gangster yang dah mati seperti King (Ridzuan Hashim) dan Shark ( Syamsul) mesti muncul balik kan sebab cerita dari belakang. Wahh!! ni yang best ni kan..KL Gangster 2 mungkin lagi banyak watak watak dan aksi aksi lawan yang dasyat. Tak sabar sungguh nak menantikan prekuel filem ni. Kutipan yg ni dah 11 juta kalau yang kedua lak..fuhh mesti lagi kebabooo!! 15 juta ?

Syamsul nak ambil Rosyam Nor dalam KL Gangster2?

Ini dengar gosip gak ni, Syamsul nak ambil Rosyam Nor lak berlakon dalam KL Gangster2, mesti Rosyam akan jadi  kepala samseng paling jahat dan kejam di KL kan haha!! tu spekulasi je..saja nak bayangkan watak Rosyam Nor ni. Dulu Rosyam pernah jadi jahat dalam dgn kepala botak dia dan ada gambar tatoo kepala ular dalam Gerak Khas the movie kan..kalau tak silap le. Kali ni dia nak bubuh tatoo kepala apa lak?  hahah!! Mesti best kalau Rosyam Nor jadi kepala samseng..ganazz beb.

Skrip mecarut memaki paling dasyat

Entah apa pulak skrip kali ni yang bakal ditulis oleh penulis skrip KL Gangster ni (Rizal Ashraf) nanti, memang banyak carut habis le kan dalam filem tu. Selamba je kan skrip dia, nasib baik tak kena gam.

Amaran pada ibu bapa, jangan bagi anak anak sekolah  anda tengok ye , bukan pe filem ni ganas sangat, banyak skrip yang mencarut, bahasa loghat depa tu nanti takut budak budak ikut. Jangan lak terkejut kang..anak anda yg umur 7 tahun dah pandai cakap kat kawan dia…lu apahal brukkk ( bro ) !! lu kasi wa mati la baru wa diam!  Siall ptuii!! apa tahi lu dah bikin?!! apa macam ma?..

hahaha!! Adoiyaii !! bahaye bahaye..

Download filem KL Gangster merata rata!!

OK sekarang banyak dah bertebaran Download filem kl gangster, sudah keluar maa!! DVD rip, mkv avi  semua ada maa… lu orang apa tunggu lagi, kasi angkat maa, itu orang Kl Gangster pun tadak kisah maa..depa kaya dah oii !! 11 juta dah kasi angkat..depa senyum saja la..suruh orang download banyak banyak lagi pun tak dak paaa…hahah!! Terima kasih ye Syamsul..depa tu nak buat koleksi tu sebab KL gangster ni hebat!

Tak payah habaq la kot noo..korang semua mesti tau dah nak sedut kat mana kan filem ni hahaha!!

Selamat menanti KL GANGSTER 2 prekuel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Kl Gangster 2 (Prekuel) dari 11 Million Dollar Man”

  1. lin azlina says:

    mmg ebst layan citer ni! baru jer tengok online…hehe

  2. hud aikara says:

    tapi tengok kat pawagam lagi best…hehehe

  3. APAN says:

    ade gak dengar pasal mende ni.tunggu je la.jngan mengecewakan dah la.huhu…
    APAN recently posted..Rabu Yang Bisu #1

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold