Gambar Anak Sheikh Muzaffar Shukor dan Dr Halina

Ini lah gambar anak angkasawan negara yang cute miut. Namanya Sophea Isabella, lahir 21hb Julai 2011, berat 3.6 kg.
Debob betul ye anak Dr Sheikh Muzaffar ni hehe, muka cam mak dia je kan, iras iras DR Halina je. Gambar ni diupload di facebook Fan club Dr Sheikh Muzafar kira kira sejam yang lalu. Mesti ramai tak sabar nak menatap wajah anak angkasawan kita ni..

Sophea Isabella

Sophea ni tengah dipotong kuku ke

Sophea Isabella pakai baju double trouble..heheh jgn bagi trouble kat mami n daddy lak hahah!!

Kisah Dr Halina bersalin dalam air,

Dr Halina mengambil masa 18 jam untuk melahirkan bayinya di Hospital Pantai, Bangsar. Dr Halina ialah doktor bius di Hospital Selayang, dia dimasukkan ke hospital Pantai pada jam 2 pagi Jumaat dan melahirkan anak pada jam 9.08 malam. Dr Halina memilih bersalin dalam air, kerana kaedah tu mengurangkan sakit dan lebih semulajadi.

Gambar gambar Dr Halina masa mengandung

Dr Halina nak bersalin dalam air

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Gambar Anak Sheikh Muzaffar Shukor dan Dr Halina”

  1. Anne says:

    Cutenyer anak angkasawan negara, putih melepak.

  2. Misslia says:

    beberapa hari dah gemuk camtu..anak dr le kan, pandai jaga

  3. mak oii lebatnya rambut.. anak2 kawe dulu baru lahir botak2 jer.. :wink:

  4. arlene says:

    kot ye pun nak letak gambar tipu, biarlaa realistik sket…takkan baru 4 hari dah camtuh…itu baby sebulan daa…

    • nurizspace says:

      oo kalau camtu DR Sheikh menipu le kot hahaha!! Kalau beautifulnara yang letak dulu mungkin orang percaya kot, maklum la blog picisan cam nurizspace ni..bubuh pun org kata menipu..doniaaa doniaaa..

  5. shazwanid says:

    eh mmg btulla ank die…xkn nk tipu plak…tgkla kt fb diee…

  6. zik says:

    rambut dia lebat… tapi memang ada lah… comel jer… tahniah datuk dr sheikh muzaffar.. dan sekeluarga…menimang cahaya mata … semoga mura rezeki…
    zik recently posted..Uruguay juara copa america 2011 tewaskan Paraguay 3-0

  7. rose says:

    saya percaya baby rambut lebat though baru lahir…
    sbb anak yg kedua aritu pun rambutnya lebat mcm ni gak ^_^
    N’way, congrats to Dr.SMS n family…comel sungguh anaknya!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold