Episod Akhir Kawin Masal + Babak Romantik

Sekarang tengah hot drama Kawin Masal (25 episod), antara Cinta Melody mana paling hot ye ? hehe!! Peminat sinetron dah tak sabar sabar ke nak tau pasal episod akhir Kawin Masal ni, ok nak cerita sikit le apa yg Nuriz skodeng skodeng pasal ending Kawin Masal ni. Drama ni lama dah kan , tak salah Nuriz le, tahun 2008 kan. Kat you tube takda pulak video Kawin Masal episod by episod, kalau tak senang sikit le kan nak tengok.

Sinetron ganti Kawin Masal : Hingga Akhir Waktu

Nuriz jugak jumpa beberapa snapshot aksi / babak romantik Agnes Monica ( Sachi) dan Glenn ( Rio) dalam sinetron ni.

Peminat Agnes dan Glenn boleh le tengok, maaf gambar ni tak clear dan agak kecik.

Ok pasal kesudahan drama sinetron Kawin Masal ni, peminat yang pernah tengok drama ni kata ending Kawin Masal ni agak terkejut, tapi best dan yg paling penting masih happy ending le. Tu yg korang nak tau pun kan..sama ada Rio dan Sachi ni bersatu dan hidup bahagia dan kekal ke tak dengan perkahwinan mereka tu. Jawapannye ye la diorang memang tak jadi bercerai. Dalam beberapa episod nak hampir kepada penamat cerita, Ben ni agak terkejut apabila dapat tahu Sachi mengandung, tapi rupa rupanya dia hanya bermimpi je, bukan mengandung betul. Mungkin dia trauma sebab nak dapatkan Sachi kembali. Namun begitu Ben akhirnya menerima kenyataan bahawa Sachi milik Rio. Rio pulak akhirnya berjaya mencurahkan isi hati dia yg sebenar kepada Sachi , yang dia memang mencintai Sachi, dan Sachi gembira dengan luahan isi hati Rio kerana….Sachi sudah mula jatuh cinta jugak dengan Rio…hehe

Okey sweet kan..haha! selamat menonton..

Artikel lain : Kesudahan Cinta Melody yang tak berapa best

Sinopsis Kawin Masal (dlm BM)

Snap shot babak romantik Kawin Masal

Mungkin korang nak tengok GAMBAR HOT SITI SALEHA / NORA ELENA SEKSI dan HOT bersosial dgn kawan2 dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Episod Akhir Kawin Masal + Babak Romantik”

  1. TAUHUSUMBAT says:

    keep a gd work.. terbaek

  2. titan says:

    aku tak layan cerita nih. best ker?
    titan recently posted..Komisen ke 18 dan 19 dari Paid-to-Promote.net

  3. wadud says:

    wow kawen massal pown dah ada skang??
    hehehe..
    mengikuti perkembangan btol..
    tpi, wadud kureng sinetron..
    hehee

  4. sara says:

    ape2 pon aku suke watak ayah sachiko..he..he..lawakkk..!!

  5. nzah says:

    baru start tgk cita ni.hahaha, tapi dah tau ending.hehe,but it’s ok. jarang tgk drama sinetron indonesia, but this one bcoz of agnes monica n the hero is so cute..haha, so dah ter’sangkut’! =D

  6. azie aziera says:

    nding tgok kt ner???
    xsabar nk tgok…
    huhuhu

  7. syima says:

    waa~ akhirnya… dy kawin ngan sachi!<3

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold