Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina Dapat Baby Perempuan

Tahniah buat Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina kerana telah mendapat baby perempuan. Dr Sheikh Muzafar di facebooknya tadi telah membuat pengumuman ” We became proud parents today to a healthy baby girl weighing 3.6kg
Thank You Everyone for your prayers and wishes..

UPDATE : GAMBARĀ  anak angkasawan negara , Sophea Isabella



Dr Halina selamat bersalin anak perempuan seberat 3.6 kg. Tarikh yang dinanti hari tu ialah 17hb Julai, tapi tunggu punya tunggu akhirnya Dr halina selamat bersalin 21hb Julai.

Nampaknya angkasawan negara, Sheikh Muzaffar dapat baby dalam bulan yg sama dengan bulan kelahiran beliau jugak iaitu bulan Julai.

Dr Halina nak bersalin dalam air

Gambar DR Halina mengandung

Gambar anak angkasawan negara ni tak dapat lagi, nanti kita tunggu kot2 Dr Sheikh Muzafar dan Dr Halina letak gambar baby mereka pulak. Mesti comel macam ibu dan ayahnya jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina Dapat Baby Perempuan”

  1. H.S says:

    hohoo..bestnya..
    moga2 bijak macam parents dia jugak

  2. Alhamdulillah….kebetulan sama ngan adik perempuan saya baru je deliver pagi tadi….

  3. Anne says:

    Tahniah! mesti cute miut macam mummy dia

  4. titan says:

    hoho..best la diorang. dah ada anakkk..
    titan recently posted..Komisen pertama dari TipsPTD.com

  5. akubiomed says:

    Dapat baby perempuan kuatlah warisnya :-) Kalau dapat ana lelaki lain pula ceritanya
    akubiomed recently posted..Langkah Pertama Baby Aslah

  6. Eddy Dce says:

    Mesti anak die nih bijak nti…Tahniah la kat Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina….

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold