Video Hitler Marah SKMM Sekat Web File Sharing hehe!!

Ada beberapa video telah dibuat oleh orang orang yang kreatif, reka pasal isu hangat sekarang, pasai SKMM sekat web web file sharing. Filem yang ada watak Hitler tu, banyak orang suka guna filem ni untuk buat video lawak.

So ni ada video2 yang kelakar jugak le.

User Unifi tembak diri sendiri sebab takleh nak download file free hehe!!

Video kedua

Hitler mengamuk dengan SKMM

Video ketiga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Video Hitler Marah SKMM Sekat Web File Sharing hehe!!”

  1. Kreatif filer diaorang ni. Hihihihi…..
    Sabahan Bloggers Club recently posted..Access block website with DNS IP

  2. akubiomed says:

    Kaki muat turun tegar tentu kecewa tidak ada stok lagi
    akubiomed recently posted..Dj Baby Aslah in d house let’s play music

  3. zik says:

    marah bebenor hitler.. ada orang buat obama psal skmm sekat..tapi versi gambar lah… lawak jugak ,
    zik recently posted..Ron 97 turun seposen- berkuatkuasa 16 June 2011!!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold