Gambar Hardy Hartono Pelakon Kitab Cinta Yang Hot

Korang tengok ke drama kat Tv al Hijrah ni, Kitab Cinta, mesti tau kan hero dia dari seberang ni, nama Hardy Hartono yang berlakon dengan Nur Fazura. Hensem dan hot..haha!! dalam drama mensti la nampak alim sebab dia bawa watak alim pandai mengaji, banyak ilmu agama.

hardy dan fazura

Trailer dan sinopsis Kitab Cinta

Meh kita skodeng sikit pasal profil  Hardy Hartono yang hot ni:

hardy hartono

Hardy bermula dengan kerjaya sebagai model catwalk dan model untuk iklan. Iklan yang pernah mengambil Hardy sbg model ialah Panasonic, vaseline Man, Green tea, dan sunsilk. Hobi Hardy masa lapang ialah bermain basketball. Antara filem yang dibintangi Hardy ialah Pengantin Topeng. Drama drama lain lakonan dia  ialah 1 Cinta Beda Rasa dan yang terbaru ni Kitab Cinta.

Umur Hardy 27 tahun, anak ketiga dari 3 beradik. Belum ada lagi teman istmewa katanya. Oh masih lagi solo le dia hehe..

Nama Hardy sekarang semakin popular di Malaysia kerana drama Kitab Cinta dan watak Wali yang dipegangnya.

“Sememangnya saya mahukan yang terbaik dalam diri saya dari masa ke semasa, dan sesungguhnya saya sangat berterima kasih kerana begitu disenangi disini.

“Selepas Kitab Cinta, saya akan sambung berlakon untuk Kak erma dalam Kitab Cinta 2, jadi saya harap ia masih diterima,”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Gambar Hardy Hartono Pelakon Kitab Cinta Yang Hot”

  1. badan idaman kaum hawa. hehe
    ekspresiruang recently posted..Pejabat Baru Apple Di Cupertino Berbentuk UFO

  2. Jai says:

    Sopan orgnya sampai tunjuk *FCUK*…ho3
    Jai recently posted..Blog DeCrewz Ditutup – Bukan Salah Nuffnang

  3. a loqman says:

    singgah petang sini

  4. uiskkk nama dia dni baru tahu hehe

  5. zar says:

    ahaha.. aku dah agak brader ni camni.. hampeh kerimbing betul…
    naseb baek aku tak syolk meelampau kat mamat ni.. ngehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold