Nak beli iPhone 4 White Plan Maxis

iPhone 4 white dah dilancarkan dan jika anda teringin nak beli iPhone 4 warna putih pulak boleh terjah plan Maxis yang disediakan untuk anda. iPhone 4 sebelum ni warna hitam dan sekarang dah keluar warna putih. Apa bezanya iPhone 4 putih dan hitam ni. Tak banyak bezanye. Cuma warna casing je warna putih. Kalau dah jemu dengan hitam boleh le try yang putih pulak. Hitam menawan, putih bersih..:)

Anda boleh tengok plan yang Maxis sediakan

Beza iPhone 4 White dan iPhone 4  Black

iPhone 4 white dilihat lebih tebal sikit dari yang iPhone Black, iaitu 0.2mm lebih sikit.

Beza ketebalan iPhone 4 Hitam dan putih

Ketahui lebih lanjut Plan Maxis beli iPhone 4 white

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Nak beli iPhone 4 White Plan Maxis”

  1. sape nak lanje dni sila angkat tangan. hehehe lariksssssss

  2. muse says:

    tunggu iPhone 5 ler tak lama lagi nak kuar….

  3. yas says:

    Laaa…ingatkan Nuriz yg nak beli iphone 4 tu…free punya x da kaa…hehehe
    yas recently posted..Saida mohon cerai terkantoi dalam kereta

  4. hazwan says:

    nampak macam smart iphone putih ni..
    tapi tak mampu lagi nak beli huhu

  5. Riey says:

    knape iphone putih lbih tebal dari iphone hitam???
    lg 1, ape benda yg kt atas speaker tu??kt iphone 4 hitam xde pun bnde tu..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold