Hina Islam- Makcik Hajjah Sitt al Wuzara dan blognya

Akaun facebook dengan nama Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara kembali lagi membuat huru hara dan menghina Islam sepuas puasnya. Blog dia yang baru jugak telah dibuat tapi tak boleh masuk, mungkin dah disekat oleh pihak berkuasa SKMM. Blog dia yang dalam awal bulan Mei jugak rasanya dengan nama  makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com.

GAysec Minta maaf pada Arlene Tan

Pendedahan eksklusif siapa Makcik hajjah Sitt Wuzara buat kali kedua

Setelah blog dia ni telah disekat dia mengamuk di Facebook lagi dengan gambar gambar dan ayat ayat menghina Islam dan dia mengamuk sebab kerajaan sekat blog dia.  Ada yang kata boleh masuk lagi tapi ada yang tak boleh masuk, maybe server bz sebab ramai duk masuk blog dia.

Bila agaknya pihak berkuasa boleh menangkap orang yang rosak dan membuat semua orang muslim terasa sangat sangat marah dengan perbuatan paling keji paling terhina di muka bumi ni. Dia ni sedang bersuka ria dan duk gelakkan kan kerajaan dan pihak polis sebab tak boleh tangkap dia lagi. Boleh la gelak sekarang di atas dunia. Di akhirat belum tentu lagi.

Apa motif dia ni, adakah dia orang Islam yang telah tersesat atau orang bukan Islam yang menyamar, tapi kalau tengok ayat macam orang Islam sebab boleh pulak cakap bab hadis tapi hadis yang di manipulasi balik  dan dihina hadis tu dan jugak hina Nabi.

Kenapa tarikh lahir dia pun 13 May. Kalau 13 May ni paham paham je la, tarikh yang tak mau kita ingat dan tak mau berulang kembali.

Harap harap bukan orang ni sedang bermain dengan api, kalau main dengan api nanti semua terbakar.

Kalau dia ni Islam dan tersesat semoga Alla bukakan hati dia kembali dan semoga dia diberi peluang selagi nyawa masih ada dan pintu taubat masih terbuka.

SNAPSHOT BLOG PENGHINA AGAMA ISLAM (tengok sini)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Hina Islam- Makcik Hajjah Sitt al Wuzara dan blognya”

  1. APAN says:

    mcm2 orang skang ni…harap mendapat balasan setimpal la dia nanti…
    APAN recently posted..Tiada Kata Secantik Bahasa

  2. yas says:

    pagi td masuk blog dia boleh plak…
    ada sekutu yg “power” dlm tenet kottt….
    mintak2 le polis tangkap dia ni cepat2…
    yas recently posted..Blog Anti Islam Islam dihina lagi

  3. nuriz says:

    dr smlm sampai td try takleh ler, maybe ramai sgt nak masuk kot

  4. APAN says:

    try gak nak gi kat blog dia ni…mmg da kena tutop ke? try google x jumpe pun…
    APAN recently posted..Hari-hari Tanpa Air Di Kuantan

  5. saya says:

    Aku dah bace satu persatu dlm blog org ni smlm.. aku ckp org sbb aku taktau la dier ni laki ke pmpuan.. cara dier tulih nmpk mcm berpendidikan.. name makcik hajjah. berckp mcm org pas universiti.. dan mungkin ade blaja psikologi. semua yg ditulih tu boleh membuatkan kite marah dan bingung. marah kerana kata2 kesat yg dilemparkan terhadap ALLAH S.W.T dan Nabi kita dan kite bingung kenapa dier tergamak mengaku ISLAM dan menghina agama dier sendiri.. dier boleh tulih ayat2 suci Al-Quran dan manipulasi ayat tersebut dlm cara yg keji dan hina. pada sesiapa yg lemah pegangan mmg mudah dier nak pesongkan..

  6. Faridzuan says:

    Ishhkk, agaknya orang tu tak ada akal kot. Tak fasal2 gambar Lady Gaga yang jadi mangsa penghinaan Islam. Orang tu memang kena banyak bertaubat. :)
    Faridzuan recently posted..berapa jumlah rakan anda di facebook

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold