Gambar Pelakon Bob Noor Nashriq Dadameah Sekarang

Saja saja je la Nuriz duk cari gambar pelakon kanak kanak yang popular dalam drama Opah dan filem Esok Masih Ada ni. Sebab malam ni kat tv2 ada filem dia berlakon.  Bob panggilan dalam drama Opah, nama asalnya Noor Nashriq Dadameah  jadi anak Jins Shamsudin dlm filem ni.  Bob ni, bapa dia Noor Nikman Dadameah pernah jadi dj dan host di RTM.

Akhirnya jumpa jugak le gambar dia terkini, berapa umur dia agaknya. Kalau dalam filem Esok Masih Ada 1979 dia kanak kanak lagi, mungkin sekarang dah dekat 40an..hehe!! Dulu kalau ada drama bersiri Opah mesti tengok satu keluarga kan, best sangat  drama tu.

Ni wajah Bob Noor Nashriq Dadameah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Gambar Pelakon Bob Noor Nashriq Dadameah Sekarang”

  1. NUR says:

    ehh..kbtln ler..sy pon search siapa pelakon kanak cter Esok Masih Ada jam 10.30 pm TV2 td…hihi..thx for the info..

  2. MDHAFiZ.NET says:

    oh…kaki dvd nih…bab pelakon susah sikit nak kenal.. :)

  3. hehe.. teringat lak kat muka anuar zain masa kecik2 dulu ;p

  4. yas says:

    Hehehe…beza memang berbeza…jauh benor arrr…tp skg dia tak jadi pelkon kan?
    yas recently posted..Meta tag YastroOnLine dah ok Pehhlegaaa

  5. APAN says:

    penah dengar citer ni…tpi time tu lom layan lagi. x memahami dunia lagi rasanya. huhu…
    APAN recently posted..Manchester United 4 – Blackpool 2 EPL – 22-5-2011

  6. akubiomed says:

    Dulu selalu menonton drama Opah. Banyak pelakon drama Opah dah meninggal dunia termasuk untuk watak Opah

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold