Episod Akhir Asmara2 sambungan Asmara The Movie

Malam ni tamat le kisah Asmara, episod akhir Asmara2 sudah pun habis tadi. Ramai peminat Asmara tak puas hati dengan sad ending dalam cerita ni. Macam tak dak ummpphh!! Zaliya dan Asmara tak dapat bersama jugak. Kalau le pengarah banyak kan lagi scene Zaliya bersama Asmara, berbual bual, mengenang kembali apa yg berlaku atau mencurahkan apa dalam hati, kan bagus. Awat ending mcm orang sakit perut je..hahah!! tak menyempat nyempat. Cerita ni macam tergantung jugak, macam tak puas je nak tengok..nak tengok lagi apa jadi..hebat penangan Asmara2 ni. :)

Asmara 2 akhir

Adakah sebab pengarah nak buat Asmara The Movie lak. Woow! best jugak ni kalau ada  kan. Apa kata pengarah Heykal Hanifah matikan aje watak Melati..huhu!! pastu Asmara bersatu semula dengan Zaliya, baru best.

Asmara 2

Gosip gosip macam ada harapan nak ada Asmara the Movie macam  Nur Kasih the Movie tu. Kekuatan dan sambutan penonton jugak boleh mempengaruhi pengarah dan jugak penulis cerita. So pakat pakat le korang mintak kat fanpage Asmara suruh penulis dan pengarah buat Asmara the movie. Mesti meletupp kebabbooo punya. Boleh jadi fenomena gak ni. Zaliya dan Asmara watak yang terkesan jugak di hati peminat. Kalau Nur Kasih ada peminat sendiri, Asmara 2 pun ada peminat tersendiri jugak kan. Tak rugi kalau buat Asmara the movie pun.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

22 Responses to “Episod Akhir Asmara2 sambungan Asmara The Movie”

  1. chare gak klu wat Asmara The Movie ni ..keh3. nice idea ~

  2. ayung says:

    bila cinta xboleh bersatu, cam tuh la jadi nya..:(

    ending dia ok…
    tapi sedih sbb rasa mcm xpuas nengok cita nih…hehe
    hope ada lagi smbungan nya…
    the movie pun ok gak..:)

  3. farass says:

    hahha mati2 ingat mmg adew asmara the movie.. hehhehe..

  4. Angah says:

    Drama ni memang tak adil…. especially buat watak Asmara & juga buat Zaliya…. Nampak sangat pengarahnya anti poligami..

  5. tia siwon says:

    huhu . betul2 . matikan cerita Melati tuh, barulah best cerita Asmara dengan Zaliya . :)))

  6. muse says:

    as salam mesti u ni peminat setia drama2 bersiri melayu kan….ada jgk tgk citer nitapi tk follow sgt ler

  7. aina says:

    ramai yg tak suka ending asmara 2 ni..tp jarang citer nak buat ending 3 orang dapat hidup bersama(poligami) kecuali akan ada watak mesti mati atau pergi dr kehidupan hero/heroin.dlm kes ini zaliya yg pergi…dalam asmara 1 zaliya mati..see?

  8. aina zura says:

    kenapa zaliya je yang kna mengalah..asmara 1 pun die gak kna..kesian ngn watak tu..xpuas hati betolla…

  9. lin azlina says:

    nk asmara the movie…tak puas tengok…

  10. MDHAFiZ.NET says:

    saya ada tengok episod akhirnya…1st time ter-tengok drama nih…x sangka pulak ianya episod akhir..

  11. pneumedic says:

    ada smbng asmara the movie ke??..ending kureng..

  12. Ismail N says:

    mcm best jer citenya ehhh… Bila waktu tayangannya? Tgk kat You Tube jer tak puas ehhh.. :D

  13. Drama sedih-sedih ni. memang tak boleh tahan tengok.

    PS: Nuriz ada buat alexa review exchange untuk SBC ke?
    Sabahan Bloggers Club recently posted..Benefits of high Google Pagerank

  14. APAN says:

    xde la layan drama ni sngat.tpi tau gak la sikit2…sebab kalao gi mkn mlm mesti tuan kedai tayang citer ni.tah mcm mne la citer sebeno…huhu…

    kire x kompem jadi filem lgi la ni…
    APAN recently posted..Misteri Rambut Panjang

  15. akubiomed says:

    Isteri saya memang menanti pengakhiran cerita Asmara ini
    akubiomed recently posted..Dj Baby Aslah in d house let’s play music

  16. ending yang boleh dikira bagus juga la..sbb setgh2 cerita ending membosankan..tp asmara 2 ni not bad…romantik jugak ending dia hihihi

  17. lizz says:

    tak ikut pulak cite asmara ni. huhuhu. bila tak follow dari season 1, malas pulak nak layan yg latest ni.

  18. ada movie kot, tambah2 pelakon utamanya yg tengah hot sekarang :D

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold