Video Seks Yang Didakwa Milik Pemimpin Pembangkang Tersebar di You Tube

Bagaimana ye klip video seks yang didakwa oleh Datuk T atau trio Syazril Eskay, Shuib Lazim dan Rahim Thamby Chik milik seorang pemimpin parti pembangkang ni boleh tersebar dengan mudah di internet? Klip video dgn durasi 1.47 saat tu hanya memaparkan intro saja, tiada adegan seks.

Update : Video Lucah Part 2  Mirip Pemimpin Pembangkang Sudah Keluar

Menunjukkan 2 orang lelaki dan seorang perempuan cina. Seorang lelaki berpakaian lengkap sediakan rakaman dan keluar dari bilik tu, tinggal le lelaki yang didakwa pemimpin pebangkang dan perempuan cina tadi. Video you tube ni diupload oleh seorang pengguna you tube yang dikatakan orang Thai. Dalam video tu ada tulisan Thai.  Gambar snap dari video tu (teruskan bacaan)
Info berita seterusnya dari Mstar online

Klip video seks yang didakwa melibatkan seorang pemimpin utama parti pembangkang telah dimuat naik ke laman web Youtube petang Isnin.

Klip berdurasi selama 1:47 saat itu memaparkan tiga individu iaitu dua lelaki bersama seorang wanita dipercayai pelacur sebelum salah seorang lelaki terbabit keluar meninggalkan pasangan berkenaan.

Beberapa blog anti pembangkang turut memaparkan klip video yang diambil dari Youtube.

Bagaimanapun, klip berkenaan hanyalah sebahagian daripada rakaman sebenar yang berdurasi hampir setengah jam.

Berdasarkan rakaman asal video itu tertera tarikh 21 Februari dari pukul 10.23 malam hingga 10.45 malam.

Individu yang keluar meninggalkan lelaki dan pelacur itu di dalam bilik berkenaan dikatakan ahli perniagaan, Datuk Syazril Eskay Abdullah.

Pada 25 Mac lalu, Syazril Eskay dan bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Tamby Chik menyerahkan pita video seks dan jam tangan Omega kepada polis pada Khamis walaupun sebelum ini berkeras enggan berbuat demikian yang dikaitkan dengan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Mereka berdua adalah trio ‘Datuk T’ yang mengaku termasuk Datuk Shuib Lazim sebagai yang bertanggungjawab memperlihatkan kepada wakil media klip video seks terbabit pada Isnin.

Anwar yang menafikan beliau adalah lelaki di dalam klip berkenaan pada Selasa membuat laporan polis mendakwa ‘Datuk T mengugutnya dan isteri, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail.

p/s : Tiada video seks untuk didownload di sini, cari kat You tube , kalau ada lagi le…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Video Seks Yang Didakwa Milik Pemimpin Pembangkang Tersebar di You Tube”

  1. xazryx says:

    sile google datuk eskay .

  2. macamnilah says:

    ade roper usop wilcha jer,.

  3. yas says:

    Rase2nye camne nuriz? Gua x tgk lagi…cuba gak cari kat ytube…dh yelek kot….
    yas recently posted..TrexBenar atau Palsu

  4. belalang says:

    ada lagi video tu rasanya…
    sila ke blog2 politik kerajaan…
    bersepah kat situ…

  5. nuriz says:

    video yang diupload first dah diremove oleh u tube, tinggal video dari org2 lain yang upload lagi.

  6. [...] Let’s take a look from some snapshot from blog nurizspace. [...]

  7. wiwi says:

    baru engat nak tengok tadi,,hehe,,kalau abah ambe tgk mesti dia marah,,dia org kuat anwar,,habis dalam bilik ditampal poster,,huhu,,fanatik sgt la tu..

  8. tanakwagu says:

    ada link download dlm blog gue

  9. syamila says:

    malas nak tgk video cam gitu…tk de faedah pun…malas nak campur bab2 politik ni…

  10. Lili darwati says:

    rasanya belum tau lagi kesahihanya, video 2 betul ke tidak…saya sokong syamila 100%, lau xtgok pn xpe kan?

  11. freeman says:

    tunggu aje kesudahannya nanti siapa dipihak yg benar …
    tp yg x beshnyerr benda2 cam ni duk tayang kat tv n kat budak2

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold