Video Baby Kembar Berebut Pasal Stokin kekekeke

Video ni Nuriz jumpa masa tengok kat page depan yahoo, video pasal baby kembar yang berusia 17 bulan, bernama Sam dan Ren yg sedang “berbual”. Cute sangat!! Sekarang video ni semakin popular kat you tube. Ada banyak dah video baby kembar ni orang letak subtitle.

Paling cute dan kelakar le tengok dua beradik kembar ni duk berlawan cakap walaupun depa dua ni hanya cakap..dadaaaa daadada dada dadada..dadadada….heheh!! anak sedara Nuriz pun sekarang asyik sebut dadada addadada!! hanya depa je yang paham bahasa baby ni kot..

jom tengok apa yang ditengkarkan oleh Sam dan Ren ni.. banyak benda depa nak bincang ni heheh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Video Baby Kembar Berebut Pasal Stokin kekekeke”

  1. missSenget says:

    giler comel..

    da tengok byk kali pn tergelak2..

    baru perasan..

    stokin lg sorang tu pun sebelah lain sebelah lain..

  2. amal says:

    ahahahaha.. comelnyeeeee.. apela yang dorang betul2 sembangkan tuu.

  3. macam ni lah says:

    anak sape la tu comel giler,. jom jalan2 kat blog saye plak

  4. memang lucu tengok video nie angah ada tengok kat fb semalam…

  5. cik Yana says:

    Comel gile! geram nye tengok!

    Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

  6. dok DADADADADADADADADA ja dri awal smpai habis.. hahaha..

    alahai.. comelnya..

    yg syoknya bleh plak translate DADADADA tu… haha.. lawak!

  7. yas says:

    Hehehe…stylo giler laa…tatata..dadadadada…mcm org2 tua nyembang la plak…siap kaki ngan tangan tu….hehehe
    yas recently posted..Bot nelayan Vietnam di Malaysia

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold