Usop Wilca Gamatkan Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH )2010

Sudah habis tengok keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (abpbh) 2010 tadi. Sebelum Shaheizy Sam dinobatkan sebagai Bintang paling popular abpbh 2010, dewan gamat dengan kemunculan Usop Wilca, watak dalam filem Hantu Kak Limah. Nuriz suka dan minat sangat dgn Usop wilca ni..heheh!!

Semua penonton sgt terhibur dan gamat bila Usop atas wilcanya ditolak oleh Johan masuk membawa keputusan Bintang Paling popular abpbh 2010…hehe kelakar.Tak tahan dgn lawak Usop dan Johan..adui.. sakit perut semua org dalam dewan tu agaknya.

Sebelum umumkan siapa pemenang tu, Usop Wilca suruh semua yg ada tu angkat tangan buat gerak gerak macam dia lagi..hahaha!! satu dewan buat gerak tangan mcm Usop..sporting semua orang.

Usop wilca kini dah jadi satu watak komedi paling popular, Nuriz tau ramai yang suka saanggatt dgn Usop ni. Kalau ada satu drama bersiri khas tajuk dan cerita pasal Usop Wilca kan bagus hehe!! Pengarahnya Mamat Khalid le. Pasti meletopp!!

PROFIL USOP WILCA

 

Patutnya malam ni, Usop wilca leĀ  yg dapat anugerah Bintang Paling Popular hehe..atau pun dapat title Maharaja Lawak..Usop memang lawak giler!!

Abpbh kali ni memang best. Best dgn pengacara yang lawak..semestinya kak Engku dan Sharifah Shahira, dan jgk Zizan.
Zizan malam ni, dapat anugerah Pelakon komedi popular.

Persembahan yang hebat dari artis artis seperti, Ella, Anuar Zain, dan Datuk Siti. Persembahan last oleh Datuk Siti sgt unik le malam ni Nuriz tgk..lagu Bukan Cinta Biasa tu dinyanyikan sekali dengan rentak lagu kumpulan Wonder Girls dari Korea yg popular tu. Siap dgn tarian Wonder Girls lagi.

p/s : Fasha Sandha pegang title Pelakon Tv wanita Popular ABPBH 2010. Cik Pashahh lagii heheh!! hebat hebat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

18 Responses to “Usop Wilca Gamatkan Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH )2010”

  1. arieza says:

    usop wilca mmg best! and shaheizy sam deserves to win this time. thn lepas mmg dia meletup2 dlm filem :)

  2. [...] USOP WILCA DAN JOHAN DALAM ABPBH 2010 Usop Wilca [...]

  3. hazwan says:

    memang lawak part ni..berdekah gelak

  4. macamnilah says:

    hahahaha klaka giler,. keputusan penuh abph ada dlm blog saya

  5. Memang gelak sakan masa usop wilca nie…

  6. Suara Kalbu says:

    Blog sana sini duk cakap ABP semalam best tapi SK tak dapat tengok semalam. So baca cerita jer lah

  7. yas says:

    Tu la…seb bek dapat layan kat utube lagik..mlm td sikecik tu ngamuk,konon2 nak tidurkan anak…rope2nya ngan bapak skli trus terlelap…
    yas recently posted..Pegawai kastam rasuahpegawai lain

  8. muse says:

    gembira sebab Sam dapat pelakon paling popular. Usop wilcha memang best…

  9. yuyu says:

    if sape2 yg still ingat, ucop wilcha penah buat album jgk…penah jd penyanyi…tp tk ingt plak ape tjuk lg n album dia..=)

  10. apikpehe says:

    haaa..kejap jer si usop ni naik rating sebagai pelawak..hahaha
    apikpehe recently posted..Aksi-Aksi Semasa Bermain Futsal

  11. hayatie says:

    terbaekkkk…best giler ABPH2010 tahun nie dari sebelum2nya…
    hope tahun ABPH2011 ada lagi scene2 macam nie…..

    usop and johan best!!!

  12. zik says:

    usop wilcha disebut2 dia sekarang nie…femes dia…. huhu
    zik recently posted..Kartun -3 peringkat dalam kehidupan

  13. cinta kita says:

    minat dgn usop wheelcha…lawak sgt2..hehehe

  14. Lili darwati says:

    hahaha…memang tergelak saya sampe macam nak pecah perut saya ketawa…usop..usop..

  15. IdaShazana says:

    usop ni mmg kelakar n frendly…senyum yg ikhlas, bukan dibuat2. jumpa dia waktu shooting sambungan hantu kak limah, shooting kat kampung teman

  16. AdaAkuKesah says:

    kita bako dia. kita bako.. mmg best betul tredmark dia.. haha

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold