Siapa Najwa Latif Gadis Bertudung Pandai Main Gitar

Siapa Najwa Latif ni, gadis remaja bertudung yang sedang hangat di you tube, banyak video video Najwa Latif kat situ, sudah diview berpuluh puluh ribu orang. Siapa yang tak tengok lagi video Najwa ni boleh tengok sekarang..heheh betapa berbakatnya dia menyanyi, suara sedap, pandai main gitar pulak tu.Najwa baru berusia 16 tahun, sekarang dia sudah ada peminat sendiri di u tube dan jugak di Facebook, kini dah ada blog sendiri pulak tu.

Video Najwa Latif Menyanyi laguĀ  OST Lagenda Budak Setan (dilihat 93,000 lebih )

 

Najwa telah di lamar syarikat rakaman NAR Records Sdn Bhd untuk menjadi artis, single terbarunya bertajuk Cinta Muka Buku. Dijangka akan dikeluarkan dalam bulan ni.

 

Biodata Najwa Latif

Nama:Imratul Najwa bt Adbul Latif

Tarikh Lahir : 23 hb Mei 1995

Tempat Lahir : Batu Pahat Johor

Pelajar Sekolah SMK(P) Temenggong Ibrahim Batu Pahat Johor.

Blog : www.najwalatifs.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Siapa Najwa Latif Gadis Bertudung Pandai Main Gitar”

  1. Miss Meen says:

    nak k0men
    Budak JOHOR mmg ada talent kan
    hehhe
    I LOVE JOHOR !!!!
    Lalalla ^_^

  2. shamizu says:

    salam ziarah.
    ini najwa yang nyanyi lagu senyum tu ke
    yang nyanyi lagu berduet.

  3. wahhh… bertuahnya dia..

    p/s: terbaca mengenai komen ‘budak johor’.. rasanya talent atau tak bukan terletak pada negeri tapi anugerah Allah… negeri mana2 pun sama je. hati budi, iman dan akal je yang membezakan manusia. bukan negeri :) salam ukhwah fillah

  4. Suara Kalbu says:

    Berbakat besar Najwa ni. Sweet jer. Pandai main gitar dan suara sangat best. Suka dia

  5. yas says:

    Tak penah tgk lagi youtube budak nih…mesti power sore dia,sampai syarikat rakaman amik jd penyanyi….

    #Tak leh tgk lg kat opis nih…ade pakguard yg jaga arrr….hehehe
    yas recently posted..Satu hari nantiGambaran hidup manusia dimasa hadapan

  6. MDHAFiZ.NET says:

    mudanya dia..saya 92..haishh… :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold