Tiz Zaqyah Nak Tau Siapa Rebecca Black?

Siapa Rebecca Black ni? Nama yang popular dan menjadi trending topik di Twitter, ni semua  sebab video dia dengan lagu Friday di you tube sudah diview dekat  10 juta. Disebabkan nama Rebecca Black ni popular sangat, pelakon Tiz Zaqyah pun nak tau jugak siapa le dia ni kan yang meletop tetiba je, pelakon ke? hehe!!

Siapa Rabecca Black

Apa yang Nuriz dapat kat google, Rebecca Black ni baru berumur 13 tahun, asal dari Amerika, kalau kat Malaysia remaja tingkatan 1 le kan. Video Rabecca dgn lagu Friday ni meletup di you tube, bukan sebab suara dia sedap, tapi popular sebab suara dia yang sumbang mambang..heheh!! fofuler jugak tu..walaupun sora tak sedap pun. Banyak jgk le komen negatif dan video klip dia jadi bahan jenaka pulak di you tube.

Muka dia ala ala pelakon Bollywood le

Rabecca Black

Lirik lagu Friday ni tak da apa sangat le, cuma dia nyanyi pasal hari Jumaat, dia teruja sangat le dgn hari Jumaat. Dalam video klip  lagu Friday ni, ada tunjuk kawan kawan  mai amik dia dengan kereta sport..Lirik lagu  pulak yang berulang ulang .

Orang putih memang suka buat benda benda gila gila kan, biaq pi le orang kutuk depa lagi suka kot sebab boleh fofulerr..

ni ada sikit dari lirik lagu Friday tu

7am, waking up in the morning
Gotta be fresh, gotta go downstairs
Gotta have my bowl, gotta have cereal
Seein’ everything, the time is goin’
Tickin’ on and on, everybody’s rushin’
Gotta get down to the bus stop
Gotta catch my bus, I see my friends (My friends)

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

7:45, we’re drivin’ on the highway
Cruisin’ so fast, I want time to fly
Fun, fun, think about fun
You know what it is
I got this, you got this
My friend is by my right
I got this, you got this
Now you know it

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

[Chorus]

Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin’)
We-we-we so excited
We so excited
We gonna have a ball today

Tomorrow is Saturday
And Sunday comes after…wards
I don’t want this weekend to end

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Tiz Zaqyah Nak Tau Siapa Rebecca Black?”

  1. achie says:

    lalaalaa~leh terlayan jap dgr suara dia..eheeee

  2. liyana says:

    sape nih? haha baru tau :P

  3. belalang says:

    x pernah tau lagi pasal minah nih…

    ngee…

  4. decrewz says:

    Pernah dengar nama dia tapi x taulah pulak suara dia buruk camnih..ha3. Tapi xpe, comwy deh..he3

  5. hehe…
    sian dia nak jadi penyanyi. tapi video dia sangat mantap :)

  6. a loqman says:

    maaf jarang amik tau..2 miah tu..
    tiq zakiah berlakun nakpak alim..tapi luar ngak tahu

  7. sy dngar ok je suara dia..
    sesuai dgn lagu..
    suara funky ala2 liyana jasmy gitu.. heheh..

  8. yas says:

    hahaha…mika cun siott…sok2 jadi star betul la plak nih…kat sana memacam leh jadikk

  9. APAN says:

    muka dalm klip tu boleh tahan…tpi sore cam lagu tu di remix lak. haha…
    APAN recently posted..20 Most Extreme Female Bodies

  10. Ana Admi says:

    xla buruk sgt..not badla juga sore dia, xlaseteruk mne..:)

  11. Fitrihadi says:

    Aku jatuh cinta pada rebecca black!! Seriously!
    .
    Fitrihadi recently posted..Super Cool! Mainan Quadricopter Yang Boleh Dikawal Dengan iPhone- iPod Touch dan iPad

  12. Jebat Malaya says:

    bunyi lagu dia cam best.. tapi sora dia x syok…
    Jebat Malaya recently posted..Tutorial Flashing Samsung Galaxy 5 ke Froyo 22

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold