Cek Nuffnang Saya Yang ke 7

La ni musim orang dapat cek dari encik Nuffnang, senyum lebar semua ye. Bagi yang masih menanti cek dari pak Nuff tu, harap bersabar. Jangan putus asa. Bersabar dan berusaha.

Lama jugak Nuriz  tak dapat BE ni, mungkin  dah habis kuota hehe..encik Nuff bagi kat orang merasa pulak kot. Rezeki masing masing kan. Kita tak boleh le sakit hati atau bengkek kalau orang lain dapat lebih.

Apa yang kita dapat tu la rezeki kita. Tak payah le kita duk buat  blogwalking palsu tu, puat penat je, trafik yang sekejap lepas tu hilang le lepas dah kantoi. Nak cari rezeki buat le cara betui.

Lagi satu jangan le duk main klik klik iklan kawan kawan. Bukan pe Nuffnang dah bagi warning kan dulu. Pikir pikir le yek. Sikit takpa dapat duit Nuffnang, asalkan halal.

Entri ni mungkin akan buat sesetengah orang sakit hati ( bagi yang nak sakit hati le)…tambah tambah bagi cik anon tak dak tuttt!!  yang teringin jugak nak mai blog picisan mcm nurizspace ni kan. Cik anon tu dia cuma baca trafik dengan nuffnang je, lain dia tak baca pun. Lepas tu dia sibuk mengata orang kenapa duk cakap hal duit Nuffnang dgn trafik. Sapa le suruh baca yang tu je, baca le bab lain pulak. Kan dah sakitkan hati sendiri.

Entri ni cuma sebagai koleksi Nurizspace dan perjalanan  blog nurizspace.com dari blogspot hingga ke wordpress dan sebagai kenang kenangan diri saya sendiri.

Sebagai semangat jugak buat blogger blogger yang dah ada Nuffnang di blog masing masing, apa salah kita buat blog dan dapat sikit dari Nuffnang dari tak da pe langsungkan.

cek nuffnang saya

nuffnang dan earning

Nuriz masih menunggu cek yang ke 8 tak mai mai lagi heeeeee

ok selamat berblog semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

30 Responses to “Cek Nuffnang Saya Yang ke 7”

  1. Pejuang muda says:

    salam,biasanya satu hari berapa pengunjung??

  2. mish says:

    waa..kaya la nuriz..hehe..mesti best dan syok kan tiap kali cek sampai..bestnyaaa!!

  3. bestnya dpt payment. ER asyik dok RM2 je dr dulu. huhu

  4. cinta says:

    dasat tul dpt check….terer la

  5. huhuhuhu.. dah 8 cheque tu.. kita satu pun belum. apapun bergantung pada rezeki.. memang kalau pasal Nuffang, Be bagai ni orang suka baca.. then, tak salah kita buat entri pasal ni.

    NAK TAU MACAM MANA NAK DAPAT VISITOR YANG BANYAK KE BLOG?

  6. liyana says:

    belanja2 la geng2 blogger di sini.. hehehe

  7. man yusoef says:

    wah syoknya!! saya nak cash out yg first pon teragak2…hahaha…tapi rasanya nuff dah kurang kasi BE la…tak mcm bbrp bulan yg lepas…huhu

  8. a loqman says:

    tahniah kerana dah dapat sampai 8 kali..

  9. yas says:

    Tahniah Nuriz….setuju…yg penting rm tu halal, tak banyak tak pe, pelan2 kayuhh…hehehe

    p/s; Dapat gak…tp ciputtt lagi arrrr…hehehe

  10. sarahnajwan says:

    tahniah nuriz..
    akak da berzaman BE tarakkk..ehhehe

  11. ayung says:

    wahhh..tahniah!

  12. APAN says:

    wah…da banyak kali dah dpt cek rupenye…
    bes la gitu…
    mmg berbaloi la pasang iklan ni…
    lambat lagi nak dpt kot…
    :)

  13. lin azlina says:

    syoknya…dh byk kali dpt duit nuffnnag…

  14. Daus says:

    Rezki anda hehe

  15. zik says:

    hurm banyak tuh… yang sekarang nie nuffnang tak update sebulan dah … earning yang mingguan nyer tuh.. kenapa agaknya… yang be jalan seperti biasa…
    zik recently posted..Kucing main keyboard!!

  16. Seksi Bani says:

    alhamdulillah..
    jgn lupa belanja kawan2.. :D

  17. Gerrard says:

    alamak jeles sikit :P
    Gerrard recently posted..Pemain Terbaik Liverpool bulan Februari

  18. macam ni lah says:

    baru je sebulan wat blog,.. insyaallah akan dapat check

  19. syu90 says:

    wah..
    thniah ye~!

  20. ummiross says:

    tahniah Nuriz…

  21. Suara Kalbu says:

    Makkkkk oiiiiiiiiiiiiiii… ramainya duit

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold